Прашања за интервју за инстант пребарување

Совет за пребарување Ако сакате да пребарувате Лесно прашања на Амазон on Низа темата потоа напиши „лесна низа од Амазон“ и да ги добиете резултатите

Ниво на тешкотијаНаслов на прашањетоиме на компанијакатегорија
ЛесноПроверете дали две низи се еквивалентни со решение за леткодFacebookLeetCodeСтринг
ЛесноПроверете ја формацијата на низата преку решение за сврзување со лек кодUberLeetCodeНиза
ЛесноПроверете дали некој збор се јавува како префикс на кој било збор во решение за леткод на реченицаYelpLeetCodeСтринг
ЛесноНаправете две низи еднакви со обратно решение на под-низите Leetcode решениеFacebookLeetCodeНиза
ЛесноМешајте го решението за низа кодови во низатаAdobeЈаболкоБлумбергGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноКонечни цени со специјален попуст во продавница за решение за лек-кодLeetCodeНиза
ЛесноНајспоро клучно решение за леткодАмазонLeetCodeНиза
Медиум3Сумно решение за LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергFacebookGoogleМајкрософтOracleТеслаVMwareLeetCodeНиза
ЛесноДобијте максимум во генерирано решение за лак кодови во низаLeetCodeНиза
МедиумВметнете решение на интервал на леткодАмазонЈаболкоFacebookGoogleСкопјеМајкрософтOracleСервис сегаTwitterUberLeetCodeНиза
ЛесноПатека од корен до лист со целна сума Leetcode SolutionsАмазонЈаболкоFacebookМајкрософтLeetCodeПрво пребарување на длабочинаДрво
ЛесноМинимален број чекори за да направите две низи Anagram Leetcode решенијаАмазонБлумбергCitrixМајкрософтTwitterLeetCodeСтринг
ЛесноРешение за форматирање на клучот за лиценцакапитал ЕденGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноРазделете низа во баланс на жици Решение за код за кодБлумбергЛаборатории WalmartLeetCodeСтринг
ЛесноKth најголем елемент во проток на решение за код за кодAdobeАмазонЈаболкокутијаeBayFacebookГолдман СаксGoogleМајкрософтНутаниксLeetCodeдизајн
ЛесноЗбир на парни броеви по пребарувањаНавистинаLeetCodeНиза
ЛесноОтстранете го решението за елементи на поврзана листа LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергкапитал ЕденFacebookGoogleМајкрософтLeetCode
ЛесноРешение за Leetcode за дополнување на броевиЈаболкоLeetCode
МедиумРешение за комбиниран збир на леткодAdobeAirbnbАмазонЈаболкоАтласианБлумбергByteDanceeBayFacebookГолдман СаксGoogleСкопјеМајкрософтOracleSnapchatПлоштадUberVMwareЛаборатории WalmartLeetCodeНизаВраќање назад
ЛесноМинимално преместување во еднакви елементи на низата Решение за леткодАмазонЈаболкоCourseraФактиНавистинаJPMorganМатематички делаМајкрософтSwiggyLeetCode
ЛесноИзоморфни стрингови Решение за леткодAdobeАмазонЈаболкоБлумбергFacebookGoogleИнтелСкопјеМајкрософтOracleЈахуLeetCodeСтринг
ЛесноРешение за островски периметар на лек кодАмазонБлумбергFacebookGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноДостапни снимања за решетка за лет код на RookПлоштадLeetCodeНиза
МедиумМинимални размени за да ги направите жиците еднакви решенија за лет кодАмазонLeetCodeСтринг
ЛесноДешифрирајте ја низата од азбука до решение за лет код за мапирање со цел бројSalesforceLeetCodeСтринг
ЛесноПреуредување на просторите помеѓу зборовите Решение за леткодGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноРешение за леми код на растојание од зачувувањеAdobeАмазонFacebookLeetCode
МедиумРешение за пребарување зборови за лек кодАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookИнтуитивноМајкрософтOraclePinterestСервис сегаSnapchatLeetCodeВраќање назадМатрица
ЛесноРешение за Minet Stack LeetcodeАмазонЈаболкоБлумбергкапитал ЕденМајкрософтOracleLeetCodeдизајнМагацинот
ЛесноМаксимално решение за под-низа LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceCiscoFacebookГолдман СаксGoogleJPMorganСкопјеМајкрософтOraclePayPalИсплатаUberLeetCodeНизаДинамичко програмирање
ЛесноПодредете ја низата со зголемување на решението за лек-код на фреквенцијатаeBayTwilioLeetCodeНизаСортирање
МедиумПроверете дали низа може да скрши друга низа решение за код за кодLeetCodeСортирањеСтринг
ЛесноБрој на студенти кои извршуваат домашна задача во дадено време решение за леткодLeetCodeНиза
МедиумСметајте добри јазли во решението за биопробарни дрвјаАмазонМајкрософтLeetCodeПрво пребарување на длабочина
ЛесноСреќни броеви во матриксско решение за леткодOracleLeetCodeНиза
ЛесноНајголема под-низа помеѓу две еднакви знаци решение за лет кодLeetCodeСтринг
ЛесноИзградете низа со решенија за Leetcode за операции на магацинотGoogleLeetCodeМагацинот
ЛесноРешение за дестинација во градот LeetcodePayPalYelpLeetCodeСтринг
ЛесноМаксимална оценка по разделување на низа решение за кодGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноДвижење камења до последователно решение за леткодFacebookLeetCode
ЛесноИлјадници решенија за лет код за разделувањеLeetCodeСтринг
ЛесноПронајдете решение за градскиот судија LeetcodeАмазонLeetCodeГрафикон
ЛесноРешение за факторски заостанувања на нулите LeetcodeБлумбергLeetCode
ЛесноПронајдете ја вредноста на растојанието помеѓу две низи решение за лет кодUberLeetCodeНиза
ЛесноРешение за лет-код на папката за најавување на роботитеLeetCodeМагацинот
ЛесноРешение за лек-код со наслов на колоната на ExcelAdobeGoogleLeetCode
ЛесноРешение за лет-код со колона со листови во ExcelМајкрософтLeetCode
ЛесноЗголемување на намалување на стрингот за решение на кодотАкуна КапиталLeetCodeСортирањеСтринг
ЛесноБрој на чекори за да се намали бројот до решението за нулта кодАмазонGoogleМајкрософтLeetCode
ЛесноОтстранете го растворот на летен код за палинндромични последициАмазонLeetCodeСтринг
ЛесноПретворете го цел број во збир од две решенија за лет код без нула интегралиLeetCode
ЛесноТрансформација на рангот на решението за низа кодовиАмазонFacebookGoogleLeetCodeНиза
ЛесноДекомпресирајте го решението за шифриран кодиран список со должина на траењеАмазонЈаболкоGoogleLeetCodeНиза
ЛесноМаксимална длабочина на гнездење на решението за летни кодови на заградиБлумбергLeetCodeСтринг
ЛесноДизајн Решение за систем за паркирање LeetcodeАмазонLeetCodeдизајн
ЛесноМаксимум 69 број на решение за лет кодLeetCode
ЛесноДефанзирање на решение за Leetcode на IP адресаАмазонLeetCodeСтринг
ЛесноДистрибуирајте слатки на луѓето Решение за лет кодLeetCode
ЛесноМинимално растојание помеѓу BST-јазлите Решение за лек-кодGoogleLeetCodeДрво
ЛесноЗаменете ги елементите со најголем елемент на решението со лек код од десната странаАмазонLeetCodeНиза
МедиумКомбинации Решение за LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоFacebookGoogleМајкрософтЈахуLeetCodeВраќање назад
ЛесноПронајдете победник на прст со прсти во играта Tic Tac ToeАмазонЈаболкоFacebookZohoLeetCodeНиза
ЛесноНатпреварување на стрингови во решетка за низа кодовиАмазонLeetCodeСтринг
ЛесноСледно решение за Leetcode за поголем елемент IАмазонБлумбергLeetCodeМагацинот
ЛесноПронајдете решение за заеднички знаци за LeetcodeАмазонUberLeetCodeНизаХашинг
ЛесноМинимално време во посета на сите точки Решение за лек-кодАмазонБлумбергFacebookLeetCodeНиза
ЛесноПронајдете N уникатно интегрално сумирање до решението за нулта кодAdobeАмазонFacebookМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноПресек на решенија со две кроеви за низи IIАмазонFacebookGoogleOracleLeetCodeСортирање
ЛесноРешение за минимална апсолутна разлика со лек кодБлумбергСАПUberLeetCodeНиза
ЛесноРастојание помеѓу автобуските запирања решение за леткодGoogleLeetCodeНиза
ЛесноВалидно решение за бумеранг-лек-кодGoogleLeetCode
ЛесноНиза на партиции во три дела со еднакво решение на лек-кодАмазонМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноПронајдете решение за заеднички знаци за LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергGoogleМајкрософтВчерашниот службениот времетоUberLeetCodeНизаХашинг
ЛесноРешение за латен код за редови на тастатураМатематички делаLeetCodeХашингСтринг
ЛесноДали е решение за следниве книгиAdobeАмазонБлумбергFacebookGoogleМајкрософтPinterestYandexLeetCodeДинамичко програмирањеСтринг
ЛесноРешение за накит и камења LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоFacebookGoogleМајкрософтЈахуLeetCode
ЛесноРешение за најкраток комплетиран збор за лек-кодGoogleLeetCode
ЛесноСпоредете ги жиците според фреквенцијата на решението за најмал лик со лек кодGoogleOracleLeetCodeНизаСтринг
ЛесноМаксимален број на решенија за леткод на балониТеслаWayfairLeetCodeХашингСтринг
ЛесноКонструирајте го решението за правоаголник на леткодLeetCode
ЛесноДо мало решение со лек кодAdobeЈаболкоGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноМинимална апсолутна разлика во решението за лек-код BSTGoogleLeetCodeДрво
ЛесноРекорд за присуство на студенти I решение за леткодGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноБројте непарни броеви во решение за леткод со интервалМајкрософтLeetCode
ЛесноДоделете решение за Leetcode за колачињаАмазонLeetCode
ЛесноПронајдете ги сите исчезнати броеви во решението за низа кодовиAdobeАмазонЈаболкоБлумбергGoogleМајкрософтЈахуLeetCodeНизаХашинг
ЛесноОдземете го производот и збирот на цифрите на решението за интегрален лек кодCiscoGoogleUberLeetCode
МедиумРешение за мнозински елемент II за леткодAdobeАмазонЈаболкоБлумбергFacebookGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноРелативно решение за Leetcode во однос на ранготGoogleLeetCodeСортирање
ЛесноРешение за мнозинство на елементи на леткодАмазонЈаболкоАтласианБлумбергFacebookGoDaddyGoogleМајкрософтOracleSnapchatЈахуLeetCodeХашинг
ЛесноСодржи Дупликат II решение за леткодАмазонFacebookGoogleLeetCodeНизаХашинг
ЛесноКонвертирајте број во решение на хексадецимален лек кодFacebookМајкрософтLeetCode
ЛесноРелативно решение за низа лек-кодовиAdobeАмазонДЕ ШоeBayGoogleМајкрософтLeetCodeНизаСортирање
ЛесноПронајдете зборови што можат да бидат формирани од ликови Решение за кодАмазонLeetCodeНизаХашинг
ЛесноОснова 7 Решение за лек кодБлумбергGarenaLeetCode
ЛесноРезиме опсези Решение за леткодFacebookYandexLeetCodeНиза
ЛесноПронајдете броеви со парен број на цифри Решение за леткодLeetCodeНиза
ЛесноМоќност на четири решенија за леткодДве СигмаLeetCode
ЛесноБрој на еквивалентни решенија за Leetcode на парови на ДоминоАмазонLeetCodeНиза
ЛесноПроверете дали е решение за леткод на права линијаPalantir TechnologiesLeetCodeНиза
ЛесноРешение за линк код со поврзана листа со палиндромAdobeАмазонЈаболкоБлумбергкапитал ЕденCiscoFacebookGoogleИнтелIXLМајкрософтНутаниксOracleИсплатаSnapchatUberYandexLeetCode
ЛесноРешение за лек-код на Паскал Триаголник IIАмазонМајкрософтLeetCodeНизаДинамичко програмирање
ЛесноМаксимална длабочина на решение за летен код на бинарно дрвоAdobeАмазонFacebookМајкрософтLeetCodeПреминување на дрвото
ЛесноМаксимална длабочина на решението со лек-код на дрвото N-aryАмазонGoogleМајкрософтLeetCodeПрво пребарување на ширинаПрво пребарување на длабочина
ЛесноПребарувајте во решение за битнирни дрвја за леткодЈаболкоIBM,LeetCode
ЛесноПресметајте го најголемиот раствор на Leetcode во групатаLeetCodeНиза
ЛесноПронајдете го решението за разлики за лет кодAdobeАмазонGoogleLeetCodeХашингСтринг
МедиумЕдинствени решенија за Leetcode за патекиAdobeАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceFacebookГолдман СаксGoogleМатематички делаМајкрософтOracleQualtricsSalesforceSnapchatUberVMwareЛаборатории WalmartLeetCodeНизаДинамичко програмирање
ЛесноДодадете бинарен раствор на лек кодовиАмазонFacebookМајкрософтLeetCodeСтринг
ЛесноМинимална вредност за да се добие позитивно чекор по чекор сума Решение за лек-кодSwiggyLeetCodeНиза
ЛесноВалидно решение за Leetcode во ПалиндромАмазонЈаболкоБлумбергFacebookМајкрософтOracleWayfairLeetCodeСтринг
ЛесноОбратни самогласки на решетка за низа кодАмазонFacebookGoogleLeetCodeСтринг
ЛесноРешение од римски до интегрален лек-кодAdobeАмазонЈаболкоБлумбергFacebookГолдман СаксGoogleСкопјеМајкрософтOracleQualtricsRobloxUberЈахуLeetCodeСтринг
ЛесноРешение за лет-код на број три на ТрибоначиFacebookLeetCodeДинамичко програмирање
МедиумРотирајте го списокот Решение за лек-кодAdobeАмазонБлумбергFacebookСкопјеМајкрософтSamsungLeetCode
ЛесноРешение за преминување на патеки ЛеткодАмазонLeetCodeХашингСтринг
ЛесноРешение за матрикс дијагонално збир со лек-кодAdobeLeetCodeНизаМатрица
ЛесноБрој на решенија за летни кодови на добри паровиАмазонМајкрософтLeetCodeНизаХашинг
ЛесноТретото максимално решение за лет-кодАмазонFacebookGoogleLeetCodeНиза
МедиумРешение Powet (x, n) LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоАсанаБлумбергeBayFacebookГолдман СаксGoogleСкопјеМајкрософтOraclePayPalUberVMwareЛаборатории WalmartLeetCode
ЛесноПронајдете среќен цел број во решението за низа кодовиМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноРеформатирајте го стринг решението за код за кодМајкрософтLeetCodeСтринг
ЛесноПронајдете го решението за разлики за лет кодAdobeАмазонGoogleLeetCodeХашинг
МедиумВметнете во решение за летни кодови на бинарно пребарувањеАмазонЈаболкоАтласианFacebookGoogleМајкрософтLeetCode
ЛесноСпојте две подредени списоци Решенија за LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергкапитал ЕденFacebookGoogleIBM,МајкрософтOracleLeetCode
ЛесноЗбир на решенија за лев код на леви лисјаAdobeLeetCodeДрвоПреминување на дрвото
ЛесноГенерирајте низа со знаци што имаат непарен број решенија за лет кодДиДИLeetCodeСтринг
МедиумРешение за Leetcode за пермутацииAdobeАмазонЈаболкоАтласианБлумбергByteDanceeBayFacebookGarenaGoDaddyГолдман СаксGoogleСкопјеМајкрософтOracleSalesforceСАПUberVMwareЛаборатории WalmartЈахуLeetCodeВраќање назад
ЛесноМинимална длабочина на решение за летен код на бинарно дрвоАмазонЈаболкоFacebookLeetCodeПрво пребарување на ширинаПрво пребарување на длабочина
ЛесноМоќ на решение со два лек кодовиЈаболкоLeetCode
ЛесноИзбалансирано решение за битни битриниАмазонGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноРешение со две збирки на леткодЈаболкоByteDanceИнтуитивноМајкрософтOracleLeetCode
ЛесноПресметајте ги најчестите решенија за LeetcodeАмазонЈаболкокапитал ЕденGoogleМајкрософтLeetCodeХашинг
МедиумРешение за куќата арамија II за леткодAdobeАмазонЈаболкоeBayGoogleМајкрософтЛаборатории WalmartLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноSqrt (x) Решение за лек кодАмазонЈаболкоБлумбергGooglelyftМајкрософтUberLeetCode
ЛесноКолку броеви се помали од решението за тековен број за леткодAdobeАмазонБлумбергLeetCodeНизаХашинг
ЛесноПретворете ја подредената низа во бинарно пребарувачко дрво Решение за лек кодAdobeAirbnbАмазонЈаболкоБлумбергCiscoGoogleМајкрософтOracleSpotifyVMwareЈахуLeetCodeПрво пребарување на длабочина
МедиумМултиплицирајте низи Решение за лек кодАмазонЈаболкоByteDanceExpediaFacebookGoogleМатематички делаМајкрософтOracleПлоштадTwitterUberZillowLeetCodeСтринг
ЛесноЗбир на сите решенија за под-низи со непарен должина Лек-кодСкопјеLeetCodeНиза
ЛесноСпојте решение сортирани низи LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookГолдман СаксGoogleIBM,СкопјеlyftМајкрософтNetflixOracleUberVMwareЈахуYandexLeetCodeНиза
МедиумПребарувајте во ротирано сортирано решение за лек-кодAdobeAlibabaАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookГолдман СаксGoogleJPMorganСкопјеМајкрософтНутаниксNvidiaOraclePayPalИсплатаSalesforceSamsungСервис сегаTencentТеслаВчерашниот службениот времетоГрчUberВизаVMwareЛаборатории WalmartЈахуYandexZillowЗулилиLeetCodeНиза
МедиумРешение за лек-код на лексикографски броевиByteDanceLeetCodeПрво пребарување на длабочина
МедиумЦел број на решенија за римски леткодAdobeАмазонЈаболкоBlackrockБлумбергEvernoteFacebookGoogleСкопјеМајкрософтOracleTwitterЈахуLeetCodeСтринг
ЛесноСпецијална низа со X елементи поголеми или еднакви на X решение за лет кодGoogleLeetCodeНизаХашинг
ЛесноРешение за вметнување позиција на леткод за пребарувањеAdobeАмазонЈаболкоБлумбергGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноДеца со најголем број на слатки решение за лет кодАмазонБлумбергLeetCodeНиза
ЛесноНаправете го стрингот одлично решение за леткодGoogleLeetCodeМагацинотСтринг
ЛесноИзвршува збир на решенија за лет код за 1d низаAdobeАмазонЈаболкоБлумбергUberLeetCodeНиза
ЛесноДолжина на решението за последни зборови за леткодGoogleLeetCodeСтринг
МедиумТриаголација на минимална оценка на решение за полигонски леткодUberLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноПодреди ги интегралите според бројот на 1 битно решение за леткодAdobeLeetCodeСортирање
ЛесноПлус едно решение за LeetcodeAdobeАмазонЈаболкокапитал ЕденFacebookGoogleМајкрософтLeetCodeНиза
ЛесноПроверете дали N и неговото двојно решение на лет кодGoogleLeetCodeНиза
ЛесноРешение за Leetcode за Денот на годинатаZScalerLeetCode
ЛесноСпецијални позиции во решение за битентен матриксGoogleLeetCodeНизаМатрица
ЛесноРешение за шишенце со вода шишињаМајкрософтLeetCode
ЛесноМаксимален производ на два елементи во раствор за низа кодовиSamsungLeetCodeНиза
ЛесноСредство на низата по отстранување на некои елементи Решение за лек-кодGoogleLeetCodeНиза
МедиумРазменете ги јазлите во парови Решенија за LeetcodeАмазонЈаболкоБлумбергFacebookМајкрософтLeetCode
МедиумKth најголем елемент во Array Leetcode SolutionsAdobeАмазонЈаболкоByteDanceeBayExpediaFacebookGoogleСкопјеМајкрософтOracleSalesforceSpotifyЛаборатории WalmartLeetCodeНиза
ЛесноKth Недостасува позитивно решение за лек-кодFacebookМајкрософтLeetCodeНизаХашинг
ЛесноОперација XOR во решетка за низа кодовиЛаборатории WalmartLeetCodeНиза
ЛесноТри последователни коефициенти решение на леткодJiиLeetCodeНиза
ЛесноРешение за грд број LeetcodeLeetCode
ЛесноМакс, последователни решенија на кодотАмазонLeetCodeНиза
ЛесноРешение за куќа арамија LeetcodeАмазонЈаболкоCiscoМајкрософтOracleLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноРешение за среќен број LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоLeetCodeХашинг
ЛесноСортирај низа според паритет II решение за лет кодАмазонLeetCodeНизаСортирање
ЛесноРешение за промена на лимонадата во лек-кодАмазонАтласианLeetCode
МедиумПронајдете го најмалиот делител со решение за леткод на прагAppDynamicsGoogleСАПЛаборатории WalmartLeetCode
ЛесноМаксимизирајте ја збирот на низата по решение за легат код за K негацииАмазонLeetCodeНиза
ЛесноВалидно Совршено квадратно решение за леткодАмазонLeetCode
ЛесноПросечна плата Со исклучок на минималното и максималното решение за плати за кодотNetSuiteLeetCode
МедиумПронајдете прва и последна позиција на елементот во сортирано решетка за низа решеткиАмазонБлумбергByteDanceFacebookGoogleМајкрософтOracleUberLeetCodeНиза
ЛесноРешение за монотона низа LeetCodeАмазонFacebookLeetCodeНиза
МедиумРаспоред на курсеви II - LeetCodeLeetCodeПрво пребарување на ширинаПрво пребарување на длабочинаГрафиконТополошко подредување
МедиумЗбирен збир на лет-кодLeetCodeНизаДинамичко програмирање
МедиумКапацитет за испорака на пакетите во рок од D дена решение за лек-кодАмазонLeetCodeНиза
ЛесноK Најслабите редови во матрично решение за код за кодАмазонLeetCodeНиза
МедиумДодај и Пребарај збор - Дизајн на структурата на податоците LeetCodeLeetCodeВраќање назаддизајнСтрингТрие
ТешкоНајдобро време за купување и продавање на акции III решение за лек кодAdobeАмазонLeetCodeНизаДинамичко програмирање
ЛесноРешение за мешање на низата LeetcodeFacebookLeetCodeСортирање
МедиумНајдобро време за купување и продавање на акции со решение за ладење код за ладењеAdobeАмазонГолдман СаксЈахуLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноМоже да направи аритметичка прогресија од решението за лак код за низиАмазонLeetCodeНизаСортирање
ЛесноНајголем раствор на лек код за периметарски триаголникLeetCodeСортирање
ЛесноНајдобро време за купување и продавање на решение за лек-код IIАмазонДЕ ШоFacebookМајкрософтМорган СтенлиUberLeetCodeНиза
МедиумНајдобро време за купување и продавање на акции со решение за лек-код за прометАмазонLeetCodeНизаДинамичко програмирање
МедиумМаксимален број парички што можете да добиете решение за леткодLeetCodeСортирање
МедиумКоко Јадење Банани Лек код РешениеFacebookLeetCode
Брои негативни броеви во подредено решение LeetCode на матрицатаLeetCodeМатрица
МедиумСостојба на низата LeetcodeАмазонFacebookGoogleLeetCodeНизаХашинг
МедиумПодмножество LeetcodeАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceFacebookGoogleМајкрософтOracleLeetCodeНизаВраќање назад
МедиумПермутации на летен кодАмазонЈаболкоByteDanceeBayFacebookGoogleМајкрософтOracleLeetCodeВраќање назад
ЛесноFizz Buzz LeetcodeБлумбергМајкрософтLeetCodeСтринг
ЛесноПополнете го поплавата LeetCodeАмазонFacebookGoogleLeetCodeПрво пребарување на длабочинаМатрица
ЛесноK Празни слотови LeetCodeАмазонGoogleLeetCodeНиза
МедиумПауза од зборовиAdobeАмазонЈаболкоБлумбергByteDanceeBayFacebookGoogleМајкрософтOracleQualtricsUberVMwareЈахуLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноЛаска код на Паскал триаголникAdobeАмазонGoogleSamsungLeetCodeНиза
МедиумЛетен код за камена игра IIТеорија на игриGoogleLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноСпојте две подредени списоци LeetcodeAdobeАмазонЈаболкоБлумбергкапитал ЕденFacebookGoogleIBM,МајкрософтOracleLeetCodeСортирање
МедиумКамен игра LeetCodeAdobeЈаболкоGoogleLeetCodeДинамичко програмирање
ЛесноРечник за вонземјаниАмазонFacebookЛаборатории WalmartLeetCodeХашинг
МедиумИзведете смена на низи LeetcodeАмазонFacebookМајкрософтLeetCodeСтринг