Thyej intervistat e kodimit

Përgatituni për intervista teknike dhe mësoni nga udhëzimet e bëra me dorë dhe pyetjet e intervistave

Eksploroni pyetjet e intervistësZgjidhje LeetCode

Merrni zgjidhjet për pyetjet e LeetCode

Zgjidhje LeetCode

Pyetjet e Intervistës së Kërkimit të Çastit

Këshillë Kërkimi Nëse dëshironi të kërkoni i lehtë pyetjet e Amazona on Grup pastaj shkruaj temën "Amazon amazon easy" dhe merrni rezultatet. Ju gjithashtu mund të kërkoni "varg mesatar i kodit leet" për të marrë të gjitha pyetjet me vështirësi mesatare mbi temën e vargut nga LeetCode

vështirësiTitulli i pyetjesEmri i KompaniseKategoria
Shuma e numrit më të afërt më të vogël dhe më të madhgrup
i lehtëKontrolloni nëse Dy Vargje Vargje janë Zgjidhje Ekuivalente e Kodit LetFacebookKodi LeetVarg
i lehtëKontrolloni formimin e grupit përmes zgjidhjes së kodit bashkuesUberKodi LeetGrup
i lehtëKontrolloni nëse një fjalë ndodh si parafjalë e çdo fjale në një zgjidhje të kodit të fjalisëAngullinKodi LeetVarg
i lehtëBëni dy vargje të barabarta duke kthyer ankesat e nën-vargjeve Zgjidhja e koditFacebookKodi LeetGrup
i lehtëShkatërroni zgjidhjen e kodit të vargjeveQerpiçmollëBloombergGooglemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëÇmimet përfundimtare me një zbritje të veçantë në një zgjidhje të kodit leetKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhja më e ngadaltë e kodit leetAmazonaKodi LeetGrup
MediumZgjidhja 3Sum LeetcodeQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftOrakullTeslaVMwareKodi LeetGrup
i lehtëMerrni maksimumin në zgjidhjen e kodit të gjeneruar të koditKodi LeetGrup
MediumVendos zgjidhjen e kodit të intervalitAmazonamollëFacebookGoogleLinkedInmicrosoftOrakullServiceNowTwitterUberKodi LeetGrup
i lehtëShtegu rrënjë në fletë me shumën e synuar Leetcode SolutionsAmazonamollëFacebookmicrosoftKodi LeetKërkimi i parë i thellësisëPemë
i lehtëNumri minimal i hapave për të bërë dy vargje Zgjidhje Leetcode AnagramAmazonaBloombergCitrixmicrosoftTwitterKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja e Leetcode e Formatimit të Çelësit të LicencësCapital OneGoogleKodi LeetVarg
i lehtëNdani një varg në zgjidhjet e kodit të vargjeve të balancuaraBloombergLaboratorët WalmartKodi LeetVarg
i lehtëElementi më i madh Kth në një zgjidhje të kodit të rrjedhësQerpiçAmazonamollëkutieBayFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftNutanixKodi LeetProjektimi
i lehtëShuma e numrave çift pas pyetjeveMe të vërtetëKodi LeetGrup
i lehtëHiq Zgjidhjen e Leetcode Elementeve të Lidhura të LidhuraQerpiçAmazonamollëBloombergCapital OneFacebookGooglemicrosoftKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit të plotësimit të numravemollëKodi Leet
MediumZgjidhja e shumës së kombinuar të shumës së kombinuarQerpiçAirbnbAmazonamollëAtlassianBloombergByteDanceeBayFacebookGoldman SachsGoogleLinkedInmicrosoftOrakullSnapchatKatrorUberVMwareLaboratorët WalmartKodi LeetGrupbacktracking
i lehtëLëvizjet minimale në elementet e barazimit të barabartë Zgjidhja e koditAmazonamollëCourseraFakteMe të vërtetëJPMorganPunime matematikoremicrosoftSwiggyKodi Leet
i lehtëZgjidhjet e kodeve të vargjeve izomorfeQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGoogleIntelLinkedInmicrosoftOrakullYahooKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja e kodit leet të perimetrit të ishullitAmazonaBloombergFacebookGooglemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëKapjet e disponueshme për Zgjidhjen e Rrugës LeetcodeKatrorKodi LeetGrup
MediumShkëmbimet minimale për t'i bërë vargjet zgjidhje të barabartë me kodinAmazonaKodi LeetVarg
i lehtëDekripto vargun nga alfabeti në zgjidhjen e kodit integrues të kodit të plotëlojë fjalëshSalesforceKodi LeetVarg
i lehtëRirregulloni hapësirat midis fjalëve Zgjidhja e koditGoogleKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja e kodit leet të distancës së çekanitQerpiçAmazonaFacebookKodi Leet
MediumZgjidhja e kodit të kërkimit të fjalëveAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookIntuitmicrosoftOrakullPinterestServiceNowSnapchatKodi Leetbacktrackingmatricë
i lehtëZgjidhja Leetcode Min StackAmazonamollëBloombergCapital OnemicrosoftOrakullKodi LeetProjektimiRafte
i lehtëZgjidhja maksimale e nën-vargutQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoFacebookGoldman SachsGoogleJPMorganLinkedInmicrosoftOrakullPayPalPaytmUberKodi LeetGrupProgramim Dinamik
i lehtëRendit array duke rritur zgjidhjen e kodit të frekuencëseBayTwilioKodi LeetGrupklasifikim
MediumKontrolloni nëse një varg mund të prishë një zgjidhje tjetër të kodit leetKodi LeetklasifikimVarg
i lehtëNumri i studentëve që bëjnë detyrat e shtëpisë në një zgjidhje të kodit leetKodi LeetGrup
MediumNumëroni nyjet e mira në zgjidhjen e kodit të pemës binareAmazonamicrosoftKodi LeetKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëNumrat me fat në një zgjidhje me kod kodiOrakullKodi LeetGrup
i lehtëNënshtresa më e madhe midis dy personazheve të barabartë Zgjidhja e koditKodi LeetVarg
i lehtëNdërtoni një grup me zgjidhjet e kodeve të kodeve të pirgjeveGoogleKodi LeetRafte
i lehtëZgjidhja e kodit të destinacionit të qytetitPayPalAngullinKodi LeetVarg
i lehtëRezultati maksimal pas ndarjes së zgjidhjes së kodit të vargutGoogleKodi LeetVarg
i lehtëLëvizja e gurëve deri në zgjidhjen e njëpasnjëshme të koditFacebookKodi Leet
i lehtëZgjidhja e një mijë kodeve ndarëseKodi LeetVarg
i lehtëGjeni Zgjidhjen e Kodit të Gjyqtarit të QytetitAmazonaKodi LeetGrafik
i lehtëZgjidhja e kodit të zerove zvarritës faktorëBloombergKodi Leet
i lehtëGjeni vlerën e distancës midis dy vargjeve Zgjidhja e koditUberKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhja e kodit të dosjeve të regjistrit të regjistritMercariKodi LeetRafte
i lehtëTitulli i kolonës së fletës Excel Zgjidhja e koditQerpiçGoogleKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit të numrit të kolonës së fletës ExcelmicrosoftKodi Leet
i lehtëRritja e Zgjidhjes së Leetcode të VargutAkuna CapitalKodi LeetklasifikimVarg
i lehtëNumri i hapave për të zvogëluar një numër në zgjidhjen e kodit zeroAmazonaGoogleHRTmicrosoftKodi Leet
i lehtëHiqni Zgjidhjen e Leetcode të Pasojave PalindromikeAmazonaKodi LeetVarg
i lehtëShndërroni Integrin në Shuma e Dy Zgjidhjeve të Kodit Leet të Integrave Pa ZeroHRTKodi Leet
i lehtëTransformimi i rangut i një zgjidhjeje të kodit të kodeveAmazonaFacebookGoogleKodi LeetGrup
i lehtëDekompresoni zgjidhjen e kodit të koduar me listë të koduar në gjatësi të ekzekutimitAmazonamollëGoogleKodi LeetGrup
i lehtëThellësia maksimale e folezimit të zgjidhjes së kodit të kllapaveBloombergKodi LeetVarg
i lehtëDizajnoni Zgjidhjen e Kodit Leet të Sistemit të ParkimitAmazonaKodi LeetProjektimi
i lehtëZgjidhja maksimale e numrave 69HRTKodi Leet
i lehtëPërcaktimi i zgjidhjes së kodit të adresave IPAmazonaKodi LeetVarg
i lehtëShpërndani ëmbëlsira tek njerëzit Zgjidhja e koditKodi Leet
i lehtëDistanca minimale midis nyjeve BST Zgjidhja e koditGoogleKodi LeetPemë
i lehtëZëvendësoni elementet me elementin më të madh në zgjidhjen e kodit të anës së djathtëAmazonaKodi LeetGrup
MediumKombinimet Zgjidhja e koditQerpiçAmazonamollëFacebookGooglemicrosoftYahooKodi Leetbacktracking
i lehtëGjeni Fituesin në një Tic Tac Toe Lojë Zgjidhja e koditAmazonamollëFacebookZohoKodi LeetGrup
i lehtëPërputhja e vargut në një zgjidhje të kodit të vargjeveAmazonaKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja tjetër më e madhe për zgjidhjen e koditAmazonaBloombergKodi LeetRafte
i lehtëGjeni Zgjidhjen e Kodeve të Shkronjave të PërbashkëtAmazonaUberKodi LeetGruphashing
i lehtëKoha minimale për të vizituar të gjitha pikat Zgjidhja e koditAmazonaBloombergFacebookMedia.netKodi LeetGrup
i lehtëGjeni N shuma unike unike deri në zgjidhjen e kodit zeroQerpiçAmazonaFacebookmicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëKryqëzimi i zgjidhjes së kodit të dy vargjeve IIAmazonaFacebookGoogleOrakullKodi Leetklasifikim
i lehtëZgjidhja minimale e ndryshimit absolut të koditi dëgjueshëmBloombergSAPUberKodi LeetGrup
i lehtëDistanca midis ndalesave të autobusëve Zgjidhja e koditGoogleKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje e vlefshme për kodin leet të BumerangutGoogleKodi Leet
i lehtëRenditja e ndarjes në tre pjesë me zgjidhje të shumës së barabartë të koditAmazonamicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëGjeni Zgjidhjen e Kodeve të Shkronjave të PërbashkëtQerpiçAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftTripAdvisorUberKodi LeetGruphashing
i lehtëZgjidhja e kodit të rreshtave të tastierësPunime matematikoreKodi LeethashingVarg
i lehtëSubshtë Zgjidhja e Kodit të PasojaveQerpiçAmazonaBloombergFacebookGooglemicrosoftPinterestYandexKodi LeetProgramim DinamikVarg
i lehtëZgjidhje për kodin leet të bizhuterive dhe gurëveQerpiçAmazonamollëFacebookGooglemicrosoftYahooKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit të shkruar me fjalë më të shkurtraGoogleKodi Leet
i lehtëKrahasoni vargjet sipas frekuencës së zgjidhjes së kodit të karakterit më të vogëlGoogleOrakullKodi LeetGrupVarg
i lehtëNumri maksimal i zgjidhjes së kodit leet të balonaveTeslaWayfairKodi LeethashingVarg
i lehtëNdërtoni Zgjidhjen e Leetcode RectangleKodi Leet
i lehtëZgjidhja e shkronjave të voglaQerpiçmollëGoogleKodi LeetVarg
i lehtëDiferenca minimale absolute në zgjidhjen BET LeetcodeGoogleKodi LeetPemë
i lehtëRegjistrimi i frekuentimit të studentit I Zgjidhja e koditGoogleKodi LeetVarg
i lehtëNumëroni numrat tek në një zgjidhje të kodit të intervalitmicrosoftKodi Leet
i lehtëCaktoni Zgjidhje Leetcode për BiskotaAmazonaKodi Leet
i lehtëGjeni të gjithë numrat e zhdukur në një zgjidhje të kodeve të kodeveQerpiçAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftYahooKodi LeetGruphashing
i lehtëZbrit produktin dhe shumën e shifrave të një zgjidhjeje të plotë për kodinCiscoGoogleUberKodi Leet
MediumZgjidhja e kodit të elementit të shumicës IIQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftPërfitimetKodi LeetGrup
i lehtëRenditjet relative Zgjidhja e koditGoogleKodi Leetklasifikim
i lehtëZgjidhje e kodit të elementit të shumicësAmazonamollëAtlassianBloombergFacebookGoDaddyGooglemicrosoftOrakullseksionSnapchatYahooPërfitimetKodi Leethashing
i lehtëPërmban Zgjidhjen e Kodit Leet të Kopjuar IIAmazonaFacebookGoogleKodi LeetGruphashing
i lehtëKonvertoni një numër në zgjidhjen e kodit heksadecimalFacebookmicrosoftKodi Leet
i lehtëZgjidhja e vargut të vargut relativ të renditjesQerpiçAmazonaDE ShaweBayGooglemicrosoftKodi LeetGrupklasifikim
i lehtëGjeni fjalët që mund të formohen nga personazhe Zgjidhja e koditAmazonaKodi LeetGruphashing
i lehtëBaza 7 Zgjidhja e koditBloombergGarenaKodi Leet
i lehtëGama përmbledhëse Zgjidhja e kodit leetFacebookYandexKodi LeetGrup
i lehtëGjeni numra me numër çift të shifrave Zgjidhja e koditQuoraKodi LeetGrup
i lehtëFuqia e zgjidhjes katër kodeshDy SigmaKodi Leet
i lehtëNumri i zgjidhjeve të kodit të barabartë të çifteve dominoAmazonaKodi LeetGrup
i lehtëKontrolloni nëse është zgjidhje e kodit të vijës së drejtëPalantir TechnologiesKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhja e kodit të hollësishëm të listës së lidhur palindromeQerpiçAmazonamollëBloombergCapital OneCiscoFacebookGoogleVarrIntelIXLmicrosoftNutanixOrakullPaytmSnapchatUberYandexKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit të trekëndëshit II të PascalAmazonamicrosoftKodi LeetGrupProgramim Dinamik
i lehtëThellësia maksimale e zgjidhjes së kodit leet të pemës binareQerpiçAmazonaFacebookmicrosoftKodi LeetKalimi i pemës
i lehtëThellësia maksimale e zgjidhjes së kodit të drurit N-aryAmazonaGooglemicrosoftKodi LeetGjerësia Kërkimi i ParëKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëKërkoni në një Zgjidhje Leetcode të Pemës së Kërkimit BinarmollëIBMKodi Leet
i lehtëNumëroni zgjidhjen më të madhe të kodit të grupeveMercariKodi LeetGrup
i lehtëGjeni Zgjidhjen e Kodit të NdryshimitQerpiçAmazonaGoogleKodi LeethashingVarg
MediumZgjidhje e kodeve të rrugëve unikeQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceFacebookGoldman SachsGooglePunime matematikoremicrosoftOrakullQualtricsSalesforceSnapchatUberVMwareLaboratorët WalmartKodi LeetGrupProgramim Dinamik
i lehtëShtoni Zgjidhje Binare të Kodit të LeetkoditAmazonaFacebookmicrosoftKodi LeetVarg
i lehtëVlera minimale për të marrë pozitive Hap pas hapi Shuma Zgjidhja e koditSwiggyKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje e vlefshme për kodin e kodrave PalindromeAmazonamollëBloombergFacebookmicrosoftOrakullWayfairKodi LeetVarg
i lehtëZanoret e kundërta të një zgjidhjeje të kodit të vargutAmazonaFacebookGoogleKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja Roman për Integer LeetcodeQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGoldman SachsGoogleLinkedInmicrosoftOrakullQualtricsrobloxUberYahooKodi LeetVarg
i lehtëZgjidhja e kodit të numrit N-të e TribonacitFacebookKodi LeetProgramim Dinamik
MediumRotate List Zgjidhja e koditQerpiçAmazonaBloombergFacebookLinkedInmicrosoftSamsungKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit të kalimit të rrugësAmazonaKodi LeethashingVarg
i lehtëZgjidhje e kodit të shumave diagonale të shumësQerpiçKodi LeetGrupmatricë
i lehtëNumri i Çifteve të Mira Zgjidhja e koditAmazonamicrosoftKodi LeetGruphashing
i lehtëZgjidhja e tretë maksimale e koditAmazonaFacebookGoogleKodi LeetGrup
MediumZgjidhja e kodit leet Pow (x, n)QerpiçAmazonamollëasanaBloombergeBayFacebookGoldman SachsGoogleLinkedInmicrosoftOrakullPayPalUberVMwareLaboratorët WalmartKodi Leet
i lehtëGjeni numrin e plotë me fat në një zgjidhje të kodeve të kodevemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëReformat Zgjidhja e kodit të vargutmicrosoftKodi LeetVarg
i lehtëGjeni Zgjidhjen e Kodit të NdryshimitQerpiçAmazonaGoogleKodi Leethashing
MediumVendosni në një Zgjidhje Kodi Leet të Pemës Binary SearchAmazonamollëAtlassianFacebookGooglemicrosoftKodi Leet
MediumKalimi i inorderit të një peme binarepemëKalimi i pemës
i lehtëBashkoni dy lista të renditura Zgjidhje kodeshQerpiçAmazonamollëBloombergCapital OneFacebookGoogleIBMmicrosoftOrakullKodi Leet
MediumKalimi i Morris InorderpemëKalimi i pemës
i lehtëShuma e gjetheve të majta Zgjidhje kodeshQerpiçKodi LeetPemëKalimi i pemës
i lehtëGjeneroni një varg me karaktere që kanë numërime të çuditshme Zgjidhja e koditDiDiKodi LeetVarg
MediumPërzgjedhjet Zgjidhja e koditQerpiçAmazonamollëAtlassianBloombergByteDanceeBayFacebookGarenaGoDaddyGoldman SachsGoogleLinkedInmicrosoftOrakullSalesforceSAPUberVMwareLaboratorët WalmartYahooKodi Leetbacktracking
i lehtëThellësia minimale e zgjidhjes së kodit leet të pemës binareAmazonamollëFacebookKodi LeetGjerësia Kërkimi i ParëKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëFuqia e zgjidhjes së dy kodevemollëKodi Leet
i lehtëZgjidhje e ekuilibruar e pemës binareAmazonaGooglemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje me dy shifra shumëshemollëByteDanceIntuitmicrosoftOrakullKodi Leet
i lehtëNumëro Primes Zgjidhjet e KoditAmazonamollëCapital OneGooglemicrosoftKodi Leethashing
MediumZgjidhje shtëpiake grabitës IIQerpiçAmazonamollëeBayGooglemicrosoftLaboratorët WalmartKodi LeetProgramim Dinamik
i lehtëSqrt (x) Zgjidhja e kodit të hollëAmazonamollëBloombergGoogleLyftmicrosoftUberKodi Leet
i lehtëSa numra janë më të vegjël se zgjidhja e kodit të numrit aktualQerpiçAmazonaBloombergKodi LeetGruphashing
i lehtëShndërroni Array të Renditur në Zgjidhje Leetcode të Pemës Binary SearchQerpiçAirbnbAmazonamollëBloombergCiscoGooglemicrosoftOrakullSpotifyVMwareYahooKodi LeetKërkimi i parë i thellësisë
MediumShumëzoni zgjidhjet e kodeve të vargjeveAmazonamollëByteDanceExpediaFacebookGoogleHouzzPunime matematikoremicrosoftOrakullKatrorTwitterUberZillowKodi LeetVarg
i lehtëShuma e të gjitha zgjidhjeve të nën-rrezeve me gjatësi të çuditshmeLinkedInKodi LeetGrup
i lehtëBashkoni zgjidhjet e kodeve të vargjeve të rendituraQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookGoldman SachsGoogleIBMLinkedInLyftmicrosoftNetflixOrakullTabloUberVMwareYahooYandexKodi LeetGrup
MediumKërkoni në Zgjidhjen e Leetkodit të Renditur të RenditurQerpiçAlibabaAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookGoldman SachsGoogleJPMorganLinkedInmicrosoftNutanixNvidiaOrakullPayPalPaytmSalesforceSamsungServiceNowTencentTeslaTripAdvisorTwitchUberShihVMwareLaboratorët WalmartYahooYandexZillowZulilyKodi LeetGrup
MediumZgjidhje të kodit leet të numrave leksikografikëByteDanceKodi LeetKërkimi i parë i thellësisë
MediumInteger në Zgjidhjen e Kodit RomanQerpiçAmazonamollëBlackrockBloombergEvernoteFacebookGoogleLinkedInmicrosoftOrakullTwitterYahooKodi LeetVarg
i lehtëArray i Veçantë me X Elementë Më të Madh se ose Zgjidhje të Lehta të X të BarabartaGoogleKodi LeetGruphashing
i lehtëKërko Zgjidh kodin e futjes së pozicionitQerpiçAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëFëmijët me numrin më të madh të ëmbëlsirave Zgjidhja e koditAmazonaBloombergKodi LeetGrup
i lehtëBëni Zgjidhjen e Madhe për LeetcodeGoogleKodi LeetRafteVarg
i lehtëShuma e ekzekutimit të zgjidhjes së kodit 1d të vargutQerpiçAmazonamollëBloombergUberKodi LeetGrup
i lehtëGjatësia e zgjidhjes së kodit të fundit të fjalës së funditGoogleKodi LeetVarg
MediumTriangulimi i Pikës minimale të zgjidhjes së kodit shumëkëndëshUberKodi LeetProgramim Dinamik
i lehtëRendit integruesit sipas numrit të zgjidhjes 1 bit të koditQerpiçKodi Leetklasifikim
i lehtëZgjidhje plus një e koditQerpiçAmazonamollëCapital OneFacebookGooglemicrosoftKodi LeetGrup
i lehtëKontrolloni nëse N dhe Zgjidhja e tij e Dyfishtë e LeetcodeGoogleKodi LeetGrup
i lehtëDita e Vitit Zgjidhja e koditZScalerKodi Leet
i lehtëPozicione të veçanta në një zgjidhje të kodit leet të matricës binareGoogleKodi LeetGrupmatricë
i lehtëZgjidhje për shishet e ujitmicrosoftKodi Leet
i lehtëProdukti maksimal i dy elementeve në një zgjidhje të kodit të kodeveSamsungKodi LeetGrup
i lehtëMesatarja e grupit pas heqjes së disa elementeve Zgjidhja e koditGoogleKodi LeetGrup
MediumNdërroni nyjet në zgjidhjet e kodeve të çifteveAmazonamollëBloombergFacebookmicrosoftKodi Leet
MediumElementi më i madh i Kth në një Zgjidhje Leetcode ArrayQerpiçAmazonamollëByteDanceeBayExpediaFacebookGoogleLinkedInmicrosoftOrakullSalesforceSpotifyLaboratorët WalmartKodi LeetGrup
i lehtëKth Mungon Zgjidhja e Kodit të Numrit PozitivFacebookmicrosoftKodi LeetGruphashing
i lehtëOperacioni XOR në një zgjidhje të kodeve të kodeveLaboratorët WalmartKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhja e kodeve të letrave me tre shanse radhaziDjiKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje e kodit të numrit të shëmtuarKodi Leet
i lehtëZgjidhja e kodit leet maksimalisht të njëpasnjëshmeAmazonaKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhja e kodit të grabitësit të shtëpisëAmazonamollëCiscomicrosoftOrakullKodi LeetProgramim Dinamik
i lehtëZgjidhja e kodit të numrave të lumturQerpiçAmazonamollëKodi Leethashing
I vështirëTeknika e zbërthimit Sqrt (ose Rrënja katrore)Kadence IndiaPayPalQualtricsrobloxTwilio
MediumRirregulloni Array ashtu që arr [i]> = arr [j] nëse i është çift dhe arr [i] <= arr [j] nëse i është tek dhe j <iAccentureQerpiçAmazonaFakteZohogrup
MediumNumri i ArmstrongutOrakullVMware
MediumPërziej vargunAmazonafanatikëSamsungvargProgramim Dinamik Pemë
i lehtëRendit Array Sipas Parity II Zgjidhje KodiAmazonaKodi LeetGrupklasifikim
i lehtëAnagramet e vlefshmeAmazonaGoldman SachsGooglemicrosoftNagarrovarghashing
MediumArray ngjiturAmazonaMakeMyTripMorgan StanleyPaytmgruphashing
MediumAlgoritmi konveks i bykutgjeometrikMorgan StanleySamsungalgorithm
MediumAnagramet e grupitAmazonaFacebookGooglemicrosoftvarghashing
I vështirëInteger në fjalët anglishtAmazonaFacebookmicrosoftOrakullvarg
MediumShtigjet unike IIAmazonaVMwarematricëProgramim Dinamik
MediumGjatësia maksimale e nënvargës së përsëriturMe të vërtetëkaratrobloxgrupProgramim Dinamik hashing
i lehtëNumëroni çiftin me Shumën e dhënëAkoliteAmazonaFakteEcigruphashing klasifikim
i lehtëOperacionet minimale të fshirjes për t'i bërë të gjitha elementet e grupit të njëjtëQerpiçFaktehashGrup
MediumDistanca maksimale midis dy shfaqjeve të të njëjtit element në rendDorëzimiFaktefanatikëFourkiteshashGrup
i lehtëNdodhja e shumëfishtë e grupeve të elementeve të vargjeve të renditura nga ndodhja e parëAkoliteQerpiçAmazonaDorëzimiFourkiteshashGrup
MediumBashkimi dhe Kryqëzimi i dy Listave të Lidhura24 * 7 Laboratorë InovacioniAkoliteAmazonaFlipkartMedia KomlimicrosoftTaxi4SureVMwareLaboratorët Walmarti lidhur-listëklasifikim
MediumDiferenca maksimale midis frekuencës së dy elementeve të tillë që elementi që ka frekuencë më të madhe është gjithashtu më i madhAccentureAkoliteAmazonaVMwaregrupklasifikim
i lehtëZgjidhja e kodit të ndryshimit të limonadësAmazonaAtlassianKodi Leet
MediumGjeni Pjestuesin më të Vogël që i është dhënë një zgjidhje e kodit pragAppDynamicsGoogleSAPLaboratorët WalmartKodi Leet
i lehtëMaksimizoni Shuma e Array pas Zgjidhje Leetcode K NegationsAmazonaKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje e vlefshme e kodit të përsosur katrorAmazonaKodi Leet
i lehtëPaga mesatare duke përjashtuar zgjidhjen e kodit të pagës minimale dhe maksimaleNetSuiteKodi Leet
I vështirëNënrenditja më e vogël me k numra të veçantëAmazonaGooglehashGrup
MediumTë gjitha Triplets Unike që përmbledhin një vlerë të dhënëAkoliteAmazonafanatikëgruphashing
i lehtëNën-grupi më i gjatë që ka numërimin e 1s Një më shumë se numërimin e 0sAccentureAmazonaDE ShawSamsunggrup
MediumArray Maksimal nga Dy Rreshta të dhëna që mbajnë rendin e njëjtëAccentureAmazonaDorëzimiFakteFourkitesDhomat OYOPublicis SapientZohogrup
MediumPlanifikimi i rrumbullakët i RobinAmazonaFacebookGooglemicrosoft
i lehtëNumëroni Nënrenditjet me të njëjtat elemente çift dhe tekAccentureFaktefanatikëgrup
I vështirëGjeni elementet që përmbajnë diapazonin më të vogël nga k ListatAmazonamollëGoogleUberprogramimi dinamikVarg
MediumGuess Number më i lartë ose i ulët IIAmazonaGooglemicrosoftprogramimi dinamikGrup
i lehtëRirregulloni një grup të tillë që arr [i] është i barabartë me iAccentureQerpiçAmazonafanatikëFourkitesZohogrup
i lehtëNdani 0-të dhe 1-at në një grupAkoliteAmazonafabMakeMyTripPayPalPaytmZohogrup
MediumGjeni d më të madhen në Array ashtu që a + b + c = dAkoliteAmazonaDorëzimifanatikëFourkitesMbushje falashashGrup
MediumNumri maksimal i çokollatave që do të shpërndahen në mënyrë të barabartë midis studentëve kAccentureQerpiçAmazonaFacebookFourkitesgrup
i lehtëNumrat maksimalë të njëpasnjëshëm të pranishëm në një grupAkoliteQerpiçAmazonaFourkitesMAQgrup
i lehtëLëvizni të gjithë numrat negativë në fillim dhe pozitiv për të përfunduar me hapësirë ​​shtesë ekstremeKepxheminiEciMAQo9 zgjidhjeTCSgrupklasifikim
I vështirëPyetjet për numrin e elementeve të dallueshëm në një nënvargAmazonaGooglemicrosoftOrakullUbergrupPemë
I vështirëPyetjet mbi probabilitetin e numrit çift ose tek në intervalin e dhënëGoogleHoneywellUbergrup
MediumNumrat gjithsej pa shifra të përsëritura në një intervalAkoliteFakteMAQgrup
I vështirëPyetësi minimal i intervalit (zbërthimi i rrënjës katrore dhe tabela e rrallë)AmazonamollëGooglegrup
MediumRange Sum Query duke përdorur Tabela të RrallëAmazonaPublicis SapientZohogrup
I vështirëNumëroni dhe ndërroni pyetjet në një grup binarAmazonaFacebookGoogleUbergrup
MediumPyetjet për vlerat dhjetore të nënvlerësimeve të një grupi binarAmazonaGooglegrup
MediumMaksimizoni elementet duke përdorur një grup tjetërAmazonafanatikëFourkitesgrupklasifikim
i lehtëGjeni nëse një varg është nëngrup i një grupi tjetërAkoliteGE HealthcareQualcommgrupklasifikim
i lehtëShkëmbimet minimale të kërkuara për të bashkuar të gjithë elementët më pak ose të barabartë me k-nëAmazonaAppDynamicsFakteFourkitesmicrosofthashGrup
i lehtëShuma maksimale e çifteve me ndryshim specifikAkoliteCourseraDorëzimiFourkitesSnapdealprogramimi dinamikGrup
MediumGjeni Pozicionin e Parë dhe të Fundit të Elementit në Zgjidhjen Leetcode të Rendit të RenditurAmazonaBloombergByteDanceFacebookGooglemicrosoftOrakullUberKodi LeetGrup
i lehtëZgjidhje LeetCode e Vargut MonotonikAmazonaFacebookKodi LeetGrup
I vështirëBaza më e vogël e mirëGooglevarg
i lehtëGjeni tre kryesoret e përsëritura në grupMAQo9 zgjidhjeWiprohashGrup
MediumShuma maksimale e një shtegu në një Trekëndësh me Numër të DrejtëCitrixDE ShawDirektExpediaprogramimi dinamik
MediumRenditja duke përdorur funksionin e vogël hashKadence IndiaKepxheminiFakteMAQUHG OptumhashGrup klasifikim
MediumNumri maksimal i segmenteve të gjatësive a, b dhe cAmazonaBlackrockByteDanceCitrixGoogleTeradataUberprogramimi dinamik
MediumShuma maksimale e pasojave e tillë që asnjë tre të mos jenë rresht24 * 7 Laboratorë InovacioniAccentureAmazonaDorëzimiPayPalPayUprogramimi dinamikGrup
i lehtëNumëroni të gjitha nënrenditjet që kanë produkt më pak se KByteDanceCapital OneCodeNationBaza e të dhënaveExpediaYandexprogramimi dinamikGrup
i lehtëGjeni kopjime në një grup të caktuar kur elementët nuk janë të kufizuar në një diapazonQerpiçAmazonaFakteMAQUHG OptumhashGrup
MediumFutjet minimale për të formuar një palindrom me ndërrimet e lejuaraAmazonaCodeNationDirektGoogleMe të vërtetëIntuitvargProgramim Dinamik
I vështirëLCS (Pasoja më e gjatë e përbashkët) e tre vargjeveAmazonaCodeNationExpediaGoogleUberZohoprogramimi dinamikVarg
MediumKontrolloni nëse Array Përmban Integer Plotë me Kopjimet e LejuaraAccentureAmazonaDirektFacebookIntuithashGrup Varg
MediumOrari i Kursit II - Kodi LeetKodi LeetGjerësia Kërkimi i ParëKërkimi i parë i thellësisëGrafikRenditja Topologjike
MediumKodi i shumës së nënbashkësisëKodi LeetGrupProgramim Dinamik
MediumKapaciteti për të dërguar paketat brenda ditëve D Zgjidhja e koditAmazonaKodi LeetGrup
i lehtëKreshtat më të dobëta në një zgjidhje të kodit të matricësAmazonaKodi LeetGrup
MediumShto dhe Kërko Fjalë - Dizajni i strukturës së të dhënave LeetCodeKodi LeetbacktrackingProjektimiVargTrie
I vështirëKoha më e mirë për të blerë dhe shitur aksionet III Zgjidhja e koditQerpiçAmazonaKodi LeetGrupProgramim Dinamik
i lehtëShkatërroni zgjidhjen e kodit të vargutFacebookKodi Leetklasifikim
MediumKoha më e mirë për të blerë dhe shitur aksione me Cooldown Leetcode SolutionQerpiçAmazonaGoldman SachsYahooKodi LeetProgramim Dinamik
i lehtëMund të Bën Përparim Aritmetik Nga Zgjidhja e Kodit të RenditAmazonaKodi LeetGrupklasifikim
i lehtëZgjidhja më e madhe e trekëndëshit perimetrikC3 IoTKodi Leetklasifikim
i lehtëKoha më e mirë për të blerë dhe shitur Aksionet II Zgjidhja e koditAmazonaDE ShawFacebookmicrosoftMorgan StanleyUberKodi LeetGrup
MediumKoha më e mirë për të blerë dhe shitur aksione me zgjidhjen e kodit të tarifave të transaksionitAmazonaKodi LeetGrupProgramim Dinamik
i lehtëShuma e f (a [i], a [j]) mbi të gjitha çiftet në një grup n numra të plotëCiscoFacebookEciPublicis SapienthashGrup
MediumPasoja më e gjatë e përsëriturAmazonaArcesiumAvalaraByteDanceCapital OneFacebookMetLifeprogramimi dinamikVarg
i lehtëNumërimi i çifteve indekse me elementë të barabartë në një grupAmazonaAtlassianKalaFacebookIntuitSnapdealKatrorYandexhashGrup klasifikim
i lehtëGjeni shumën e të gjitha shumave unike të nën-vargut për një grup të dhënëAmazonaFacebookGreyOrangeIntuitmicrosoftNagarrohashGrup klasifikim
i lehtëSekuencat e gjatësisë së dhënë ku çdo element është më shumë ose i barabartë me dy herë të mëparshmitAccentureAmazonaCodeNationFacebookGooglePayPalQualcommprogramimi dinamik
I vështirëGjeni gjatësinë maksimale sekuencën e gjarpritAmazonaCodeNationExpediaYandexprogramimi dinamikmatricë
MediumPrinto të gjitha treshet në grup të renditur që formojnë APAccentureAkoliteKadence IndiaGoogleInfoEdgeIntuitPinterestgrup
I vështirëShuma minimale e shumëzimeve të numrave nAccentureBlackrockGE HealthcareJP MorganPayPalprogramimi dinamikGrup
MediumGjeni numrin e çifteve në një grup të tillë që XOR i tyre të jetë 0Kadence IndiaKuponDuniaHoneywellMe të vërtetëInfoEdgeLaboratorët e HënësPinterestgrupklasifikim
i lehtëNumëroni mënyrat për të arritur shkallën e nëntë duke përdorur hapin 1, 2 ose 3AmazonaCodeNationGE HealthcaremicrosoftLaboratorët e HënësPayPalUberprogramimi dinamik
MediumShtegu minimal i shumës në një trekëndëshAmazonamollëBloombergprogramimi dinamikGrup
MediumNën-grupi më i gjatë që nuk ka më shumë se K elementë të veçantëAmazonaKalaDorëzimiFacebookmicrosoftSamsungYandexhashGrup
MediumKalimi i MorrisAmazonaFacebookFourkitesGooglemicrosoftpemëKalimi i pemës
I vështirëKth paraardhësi i një nyjeje në pemën binareAmazonaGooglepemëKalimi i pemës
I vështirëDiferenca maksimale e mundshme e dy nënbashkësive të një grupiAtlassianKadence IndiaDirektMbushje falasOperëPayUSnapchatTimes InternetXomehashGrup klasifikim
MediumGjeni përshkimin pas porositjes të BST nga përshkimi pararendësAmazonaFourkitesPayUpemëKalimi i pemës
I vështirëInorder Pasardhësi i një nyje në Binary TreeAmazonaExpediaMorgan StanleyDhomat OYOSnapchatpemë
i lehtëJepet një grup çiftesh Gjeni të gjitha çiftet simetrike në tëAmazonaKepxheminiCiscoMbushje falasLaboratorët e HënësOperëXomegrup
i lehtëOperacioni minimal për t'i bërë të gjithë elementët të barabartë në grupAmazonaBlackrockKalaDirektFlipkartMe të vërtetëYandexhashGrup
i lehtëKontrolloni nëse një varg i dhënë mund të përfaqësojë përshkimin pararendës të pemës së kërkimit binarQerpiçAmazonaLinkedInpemëRafte
MediumNdërtoni një Pemë Binare nga përfaqësimi i dhënë i Array ParentAmazonamicrosoftSnapdealpemëGrup
MediumDuke pasur parasysh një pemë binare, si i hiqni të gjitha gjysmë nyjet?AkoliteAmazonamicrosoftPayUSnapdealSynopsysYahoopemë
i lehtëKalimi i porosisë përsëritëseAmazonaGoogleJP MorganmicrosoftMorgan StanleyUberpemëKalimi i pemës
MediumGjeni nënrenditjen me shumën e dhënë (Trajton numrat negativë)AmazonaKuponDuniaDorëzimiGE HealthcareInfoEdgeLaboratorët e HënëshashGrup
MediumGjatësia e nëngrupit më të madh me elementë të afërtQerpiçAmazonaBloombergCiscokaratZgjidhje monotipiPaytmPayUPublicis SapientLaboratorët SAPhashGrup
i lehtëGjeni distancën midis dy nyjeve të një Peme BinareAmazonaLinkedInMakeMyTripNetflixSamsungpemë
MediumNumri maksimal i monedhave që mund të merrni zgjidhje të koditKodi Leetklasifikim
MediumNumëroni numrin e tresheve me produkt të barabartë me numrin e dhënëAkoliteAmazonaCiscoFlipkartKulizaPublicis SapienthashGrup
MediumDiferenca maksimale midis indekseve të parë dhe të fundit të një elementi në grupAkoliteAmazonaEciMakeMyTripKabina OlaLaboratorët SAPhashGrup
i lehtëShkruaj kod për të përcaktuar nëse dy pemë janë identikeAmazonaFaktefanatikëGE HealthcaremicrosoftPayPalpemë
I vështirëGjeni cilindo prej elementeve të përsëritura të shumëfishta në koleksionin vetëm për leximCapital OneFacebookGoogleMe të vërtetëmicrosoftPinteresthashGrup
i lehtëGjeni elemente që janë të pranishëm në grupin e parë dhe jo në sekondënAkoliteDorëzimiFaktefanatikëSnapdealZohohashGrup
MediumKalimi i kufirit i pemës binareAkoliteAmazonaEciZgjidhje KritikalmicrosoftMorgan StanleyPayUSnapdealpemëKalimi i pemës
I vështirëKontrolloni për Palindrome pas çdo pyetjeje për zëvendësimin e karakteritAmazonaFacebookFlipkartGoogleNetflixhashVarg
i lehtëDiferenca midis frekuencave më të larta dhe më të ulta në një grupKalafabFourkitesrobloxTeslahashGrup klasifikim
MediumKalimi diagonal i pemës binareAmazonaFaktefanatikëFourkitesOrakullPayUQuorapemëKalimi i pemës
MediumZgjidhja e kodit të hahet me banane KokoFacebookKodi Leet
i lehtëPamja e poshtme e një peme binareAkoliteAmazonaKuponDuniaFlipkartPaytmLaboratorët WalmartpemëKalimi i pemës
MediumKombinimet e shkronjave të një numri telefoniAmazonamollëAtlassianCapital OneBaza e të dhënaveeBayFacebookGooglemicrosoftMorgan StanleyOrakullQualtricsTwilioUberVMwareLaboratorët Walmartradhëbacktracking Kërkimi i parë i thellësisë Varg
I vështirëGjeni katër elementë që përmbledhin një vlerë të dhënë (Hashmap)AmazonaGooglemicrosofthashGrup klasifikim
MediumNumëroni sekuencat binare të gjatësisë madje me të njëjtën shumë të bitëve të gjysmës së parë dhe të dytë24 * 7 Laboratorë InovacioniAmazonaLuginëGE Healthcareprogramimi dinamik
i lehtëNënshtrimi më i gjatë i tillë që ndryshimi midis fqinjëve është njëAmazonaAvalaraFakteFourkitesmicrosoftprogramimi dinamikGrup
MediumGjeni të gjitha treshet me shumën zeroAmazonaGE HealthcareGoogleEcigrupklasifikim
i lehtëelementi k-i që mungon në rritjen e sekuencës i cili nuk është i pranishëm në një sekuencë të caktuarKalaExpediafabFakteIBMLaboratorët SAPhashGrup
i lehtëSi të kontrolloni nëse dy grupe të dhëna janë të ndara?FakteEciKulizaNagarroOperëSnapdealhashGrup klasifikim
i lehtëKontrolloni nëse një varg i dhënë përmban elementë të kopjuar brenda k distancës nga njëri-tjetriAmazonaAvalaraKalaMbushje falasHackerRankSnapchatSnapdealhashGrup
i lehtëShtypni Pamjen e Djathtë të një Peme BinareAkoliteQerpiçAmazonaMakeMyTripSnapdealpemëKalimi i pemës
Numëroni numrat negativë në një zgjidhje të LeetCode të matricës së renditurKodi Leetmatricë
MediumKontrolloni nëse dy vargje janë të barabartë apo joAccentureGoldman SachsMAQo9 zgjidhjeTaxi4SureTwiliohashGrup klasifikim
MediumÇiftëzohet me produktin e dhënë24 * 7 Laboratorë InovacioniAmazonaAvalaraQuorarobloxhashGrup
MediumShuma maksimale e rrugës në një trekëndëshArcesiumCodeNationGE HealthcarePayUUberZohoprogramimi dinamik
i lehtëShteg me vlerë maksimale mesatareCiscoSistemet epikeGreyOrangeLaboratorët SAPTimes Internetprogramimi dinamikGrup matricë
i lehtëDistanca maksimale në grupQerpiçAmazonaGoogleOrakullmatricëGrup
MediumGjeni nëse ka një nënvarg me 0 shumëCitrixDE ShawGoldman SachsMe të vërtetëMakeMyTripDhomat OYOPaytmTCShashGrup
i lehtëGjeni elementet që mungojnë të një varguDorëzimiGreyOrangeLinkedInNagarroOperëSynopsyshashklasifikim
i lehtëElementi i parë që ndodh k herë në një grupAmazonaEciPayULaboratorët SAPTeradataWiproYatraZohohashGrup
i lehtëProdukti maksimal i një pjese në rritjeAkoliteGE HealthcareHackerRankIBMSnapchatYahooprogramimi dinamikGrup
I vështirëShtypni të gjitha nënvotat me 0 shumaAmazonaMbushje falasMe të vërtetëEdge InfomicrosoftDhomat OYOhashGrup
i lehtëPërmban DublikatëQerpiçAmazonamollëhashGrup
MediumPrinto Zinxhirin e Çifteve me Gjatësi MaksimaleAmazonaprogramimi dinamik
i lehtëShtypni n termat e Sekuencës Newman-ConwayAmazonaKalaFaktefanatikëJP Morganprogramimi dinamik
I vështirëNumëro nënshtresat me numër të barabartë 0s, 1s dhe 2sCitrixMbushje falasGoldman SachsDhomat OYOTimes InternetTwiliohashVarg
MediumSubstring më i gjatë pa përsëritur karaktereQerpiçI gëzuarAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoeBayExpediaFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftMorgan StanleyOrakullSAPLaboratorët SAPSpotifyUberVMwareYahoovarghashing
MediumHiqni Dublikatat nga Lista e Renditur IIAmazonai lidhur-listë
MediumFormoni numrin minimal nga sekuenca e dhënëAkoliteAmazonafanatikëGoldman SachsEdge InfoSnapchatvargGrup Rafte
MediumShtypni grupin e modifikuar pas ekzekutimit të komandave të mbledhjes dhe zbritjesByteDanceCiscoCitrixMbushje falasHackerRankNagarroOperëTeradataprogramimi dinamikGrup
i lehtëShkruani një funksion për të marrë pikën e kryqëzimit të dy Listave të LidhuraAkoliteAmazonaDE ShawFakteGoldman SachsMakeMyTripMAQmicrosoftQualcommSnapdealShihZopperi lidhur-listë
i lehtëSekuenca Newman-ConwayAmazonaHoneywellprogramimi dinamik
MediumGjeneroni të gjitha vargjet e mundshme të renditura nga elementet alternative të dy vargjeve të renditura të dhënaDirektkaratPayPalTwilioYandexgrup
MediumSekuenca Moser-de BruijnMbushje falasSnapdealTimes Internetprogramimi dinamik
I vështirëGama e pyetjeve për pasojat e kllapave më të gjataAmazonaCodeNationGooglePayPalUberprogramimi dinamikGrup Rafte
I vështirëPrinto grupin e modifikuar pas operacioneve të rritjes së vargut të shumëfishtëExpediaMbushje falasGoogleMe të vërtetëLaboratorët e HënësKabina OlaQualtricsprogramimi dinamikGrup
MediumNumri i indekseve me elementë të barabartë në intervalin e dhënëGreyOrangeMe të vërtetëOperëPinterestSnapdealYahooprogramimi dinamikGrup
I vështirëPasoja më e gjatë BitonikeCodeNationDE ShawGoogleJP Morganmicrosoftprogramimi dinamikGrup
i lehtëSekuenca GolombKadence IndiaMe të vërtetëTimes InternetYatraprogramimi dinamik
I vështirëArray Queries për shumëzimet e zëvendësimeve dhe produktitKadence IndiaDE ShawExpediaGooglegrup
i lehtëNewman – Shanks – Williams kryeministërHackerRankprogramimi dinamik
I vështirëVarg Diferenca | Kërkesa për azhurnimin e diapazonit në O (1)ArcesiumCodeNationDirektExpediaGoogleQualcommprogramimi dinamikGrup
I vështirëAlgoritmi i gardhit të pikturësCodeNationFacebookGoogleIntuitJP MorganMorgan Stanleyprogramimi dinamikGrup
i lehtëKontrolloni në vargun binar numri i përfaqësuar nga një nënvarg është tek ose çiftCiscofabIBMmicrosoftPayUSnapchatSnapdealTeradatagrup
MediumNën-grupi më i madh me numër të barabartë 0s dhe 1sAmazonaCourseraGreyOrangeMakeMyTripMorgan StanleyPaytmSynopsysTimes InternethashGrup
MediumVarg binar pas operacioneve këmbyese të diapazonit MAmazonaCourseraGoldman SachsGoogleGreyOrangeSnapchatprogramimi dinamikGrup
i lehtëDiapazoni i vazhdueshëm kohor shton operacionin në një grupCodeNationDE ShawDirektExpediaGoogleprogramimi dinamikGrup
MediumFshi nyjen Nth nga fundi i listës së dhënë të lidhurQerpiçAmazonaArcesiumFakteIntuitZohoi lidhur-listë
i lehtëFshini një Nyje nga lista e lidhur pa treguesin e kokësGE HealthcareMAQi lidhur-listë
MediumNumëro kryeministrat në kufijGoogleEciKulizasitëSnapchatYahooprogramimi dinamik
i lehtëShtypni numrat Fibonacci në rend të kundërtAccentureMAQo9 zgjidhjeUHG Optumprogramimi dinamik
i lehtëShtypni sekuencën Fibonacci duke përdorur 2 ndryshoreAmazonaDorëzimiFakteFourkitesEciMAQo9 zgjidhjePayUprogramimi dinamik
i lehtëShuma jo e mbivendosur e dy grupeveAkoliteAmazonaEciKulizaPinterestSnapdealSynopsysTeradatahashGrup
I vështirëGjeni të gjitha çiftet (a, b) në një grup të tillë që a% b = kAmazonaArcesiumKalaDirektMbushje falasYahoohashGrup
I vështirëGjetjet e pyetjeve LCMAmazonaDirektGoogleMe të vërtetëPayPalSnapdealUberpemëGrup
MediumPyetjet në XOR të pjesëtuesit më të madh tek të vargut24 * 7 Laboratorë InovacioniKalaDirektExpediaGoogleMe të vërtetëSnapdealprogramimi dinamikGrup
i lehtëLlogaritni nCr% pAccentureKadence IndiaMedia KomliKabina OlaKatrorprogramimi dinamik
i lehtëPrerja e një shkopiAmazonaDirektFlipkartGoogleJP Morganmicrosoftprogramimi dinamik
I vështirëKërkesat për numërimin e elementeve të vargut me vlera në intervalin e dhënëCourseraDE ShawGooglePayUSnapdealTimes InternetYahoogrup
I vështirëNumri i elementeve më i vogël ose i barabartë me një numër të dhënë në një nën-varg të dhënëCodeNationDE ShawGoogleOperëPayPalPinterestpemëGrup
MediumNënbashkësia e çifteve më të mëdha të pjesëtueshmeAmazonaGoogleprogramimi dinamik
I vështirëGCD-të e intervalit të dhënë të indeksit në një grupDE ShawPayPalSnapchatSnapdealTimes InternetXomepemëGrup
I vështirëKërkesat për GCD të të gjithë numrave të një grupi përveç elementeve në një diapazon të caktuarAmazonaCapital OneDE ShawGooglePayPalQuoraTeradataprogramimi dinamikGrup
I vështirëGjeni nëse një nënvarg është në formë mali apo joAmazonaBlackrockCiscoCitrixFakteHoneywellTeslaYandexprogramimi dinamikGrup
MediumMesatarja e diapazonit në grupKadence IndiaExpediaMbushje falasGreyOrangerobloxSnapchatSnapdealTimes InternetYandexprogramimi dinamikGrup
I vështirëNënbashkësia me shumën e pjesëtueshme me mArcesiumCiscoDE ShawDirektExpediaMyntraPayUprogramimi dinamikGrup
MediumKontrolloni nëse dy intervale përputhen midis një intervali të caktuarAmazonaArcesiumCiscoDirektJP MorganmicrosoftQualcommYandexprogramimi dinamikklasifikim
i lehtëGama e pyetjeve shuma pa azhurnimeBlackrockGE HealthcareLaboratorët e HënësSynopsysTaxi4SureTwilioprogramimi dinamikGrup
i lehtëPirg maksimalmollëLyftUberrafteProjektimi
MediumProblemi i shumës së nënbashkësisë në hapësirën O (shuma)QerpiçAmazonaDrishti-Softprogramimi dinamikGrup
i lehtëGjeni indeksin e kllapës mbyllëse për një kllapa të caktuar të hapjes në një shprehjeQerpiçAmazonaFlipkartOrakullDhomat OYOSnapdealLaboratorët WalmartYatrarafteGrup Varg
I vështirëProduktet e vargjeve në një grupAkoliteDE ShawMbushje falasGoogleLaboratorët SAPSnapdealTimes Internetgrup
i lehtëProblemi i çiftimit të miqveAmazonaExpediaGE HealthcareGoogleHoneywellJP Morganprogramimi dinamik
i lehtëNumri i lumturQerpiçAmazonamollëJP Morgan
i lehtëNdërrimi i PalindromitFacebookmicrosoftgruphashing Varg
MediumProblemi i minierës së aritAmazonaFlipkartGooglemicrosoftPayUUberprogramimi dinamikGrup matricë
i lehtëNumri i PalindromitQerpiçAmazonaBloombergDBOIGoogleMAQmicrosofto9 zgjidhje
i lehtëDizajnoni një pirg që mbështet getMin () në O (1) kohë dhe O (1) hapësirë ​​shtesëQerpiçAmazonaFakteFlipkartGoldman SachsGreyOrangeKulizamicrosoftPaytmPublicis SapientSAPSnapdealVMwarerafte
MediumGjeni shumën e Nivelit Maksimal në Pemën BinaryAmazonapemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë Kalimi i pemës
i lehtëProblemi i tjegullave24 * 7 Laboratorë InovacioniAmazonaDE ShawDorëzimiPayPalprogramimi dinamik
MediumKoeficienti i ndërrimitBankBazaarXomeprogramimi dinamik
i lehtëRendit një pirg duke përdorur rekursioninAmazonaGoldman SachsIBMKulizaYahoorafte
i lehtëPasoja e njëpasnjëshme në rritje më të gjatëAmazonaGooglemicrosoftprogramimi dinamikGrup
I vështirëHyrja e Pemës Kuq e ZiAmazonaCodeNationFacebookGoogleUberpemë
i lehtëFshi elementin e mesit të një pirguAmazonarafte
MediumRenditja e koleksionit duke përdorur StacksAmazonaGoldman SachsIBMKulizaYahoorafteklasifikim
MediumKoeficienti i binomitDirektExpediaHackerRankXomeprogramimi dinamik
I vështirëOperacioni i fshirjes së pemës së kërkimit binarAkoliteAmazonaQualcommSamsungpemë
i lehtëKoha më e mirë për të blerë dhe shitur aksioneQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoDE ShaweBayExpediaFacebookGoldman SachsGoogleJP MorganmicrosoftMorgan StanleyOrakullPayPalQualtricsSamsungVMwareprogramimi dinamikGrup
MediumZbatimi i Deque duke përdorur Lista e Lidhur DyfishQerpiçI gëzuarAmazonakartë American ExpressDE ShawFakteFourkitesGE HealthcareGoogleOxigen WalletQualcommSpotifySpërkatjeUHG OptumWookerXomeZScaleri lidhur-listëRadhë
MediumFshini të njëjtat fjalë të njëpasnjëshme në një sekuencëFaktevargGrup klasifikim Rafte
MediumMetoda përsëritëse për të gjetur lartësinë e pemës binareAkoliteQerpiçAmazonafanatikëFourkitesEciSnapdealYatrapemëRadhë
MediumRenditni një pirg duke përdorur një pirg të përkohshëmAmazonaGoldman SachsIBMKulizaYahoorafteklasifikim
i lehtëKtheni një pirg pa përdorur hapësirë ​​shtesë në O (n)FakteInfosysMAQrafte
I vështirëKlononi një pemë binare me tregues të rastësishëmAkoliteAmazonaCiscoFaktefanatikëGooglemicrosoftOperëSnapchatpemë
MediumElementët kryesorë të shpeshtë KAmazonamollëBloombergByteDanceCapital OneeBayFacebookGooglemicrosoftOrakullGurë xhepiradhëGrup hashing
MediumKalimi i rendit të nivelit duke përdorur dy RadhaAmazonaEcimicrosoftMorgan StanleyradhëGjerësia Kërkimi i Parë Pemë Kalimi i pemës
i lehtëRendit flluska duke përdorur dy pirgjeAmazonaKepxheminiDorëzimiMAQrafteGrup klasifikim
I vështirëArsyetimi i tekstitAmazonaCourseraGoogleMe të vërtetëLinkedInmicrosoftPinterestSnapchatvarg
i lehtëPërmbys fjalët individualeAmazonavargRafte
MediumNumëroni nënvargët ku qëndrojnë të dytat më të larta përpara më të lartaveHackerRankrafteGrup
MediumGjeni shumëfishin më të vogël shifror binar të numrit të dhënëAmazonaFourkitesLinkedInmicrosoftSnapdealgrafikGjerësia Kërkimi i Parë
MediumOperacionet minimale për të kthyer X në YAmazonaFaktefanatikëFourkitesJP MorganMyntraSamsungSpotifyKatrorgrafikGjerësia Kërkimi i Parë
i lehtëGjeni ndryshimin maksimal midis elementeve më të afërt të majtë dhe të djathtëFourkitesrafteGrup
MediumHiqni kllapat nga një varg algjebrik që përmban operatorët + dhe -QerpiçAmazonaFourkitesrafteVarg
i lehtëZbatoni një pirg duke përdorur radhë të vetmeAmazonaFourkitesGoogleInfosysMAQmicrosoftrafteRadhë
I vështirëGjeni Turin e Parë Qarkor që viziton të gjitha Pompat e NaftësAmazonaFaktemicrosoftMorgan StanleyZohoradhë
i lehtëRendit një grup sipas renditjes së përcaktuar nga një grup tjetërAmazonamicrosoftLaboratorët SAPSnapchatYahooZohogrupklasifikim
MediumRiorganizoni një varg binar si dukuri alternative x dhe yAkoliteCiscoCitrixEciIBMEdge InfoPinterestrobloxTeslavarg
MediumZhvendosni numrat e plotë të 2n si a1-b1-a2-b2-a3-b3 - .. bn pa përdorur hapësirë ​​shtesëQerpiçDE ShawExpediafanatikëMe të vërtetëPayUgrup
i lehtëElementë të veçantë ngjitur në një grupCourseraDE ShawEciIBMKulizaNagarroOperëDhomat OYOZohogrup
I vështirëNdërtimi i pasojave më të gjata në rritje (N log N)AmazonaBankBazaarPaytmSamsunggrupProgramim Dinamik
i lehtëMaksimizoni shumën e ndryshimeve të njëpasnjëshme në një grup rrethorKadence IndiaeBayGE HealthcarekaratQuoraLaboratorët SAPKatrorgrupklasifikim
i lehtëNdarja me tre mënyra e një grupi rreth një diapazoni të caktuarBankBazaarBlackrockCapital OneKalafabLaboratorët e HënësSynopsysTwilioYahoogrup
Koha minimale e nevojshme për të kalbur të gjitha portokalletQerpiçAmazonaBloombergmicrosoftgrafikGrup Gjerësia Kërkimi i Parë matricë
MediumKontrolloni nëse X mund të japë ndryshim për çdo person në RadhëAmazonagrupRadhë
MediumKontrolloni nëse dy nyje janë në të njëjtën rrugë në një PemëAmazonaFakteFourkitesSamsunggrafikKërkimi i parë i thellësisë
I vështirëKontrolloni nëse të gjitha nivelet e dy Pemëve Binare janë anagramë apo joQerpiçAmazonaFacebookfanatikëFourkitesGreyOrangepemëRadhë
MediumShuma minimale e katrorëve të numrave të karaktereve në një varg të dhënë pasi të hiqni k karaktereAmazonaradhëVarg
i lehtëRiorganizoni një koleksion të tillë që 'arr [j]' të bëhet 'i' nëse 'arr [i]' është 'j'AmazonaDorëzimiKulizaNagarroOperëTimes InternetYatragrup
MediumNënshtrimi maksimal i gjatësisë me ndryshimin midis elementeve ngjitur si 0 ose 1CiscoExpediaQualtricsLaboratorët SAPTeradatagrupProgramim Dinamik
i lehtëZëvendësoni dy vlera të njëpasnjëshme të barabartë me një më të madheAccentureKalaMbushje falasPayPalKatrorTeradatagrup
MediumGjeni një renditje të renditur të madhësisë 3 në kohë lineareAvalaraCapital OneKalaCitrixeBayfabSynopsysgrup
MediumNën-grupi maksimal i produktitAmazonaCiscomicrosoftMorgan StanleyMyntraPayUTimes InternetZohogrup
i lehtëShndërroni koleksionin në modën Zig-ZagAccentureAmazonaFourkitesTeradataXomegrup
MediumIntegri i parë negativ në çdo dritare me madhësi kAkoliteAmazonaPayPalSorokradhëGrup
MediumQasja e bazuar në radhë për karakterin e parë që nuk përsëritet në një transmetimAmazonaFlipkartmicrosoftPayUYahooradhëVarg
I vështirëDistanca e qelizës më të afërt që ka 1 në një matricë binareAccentureAmazonaHoneywellHSBCHuluTwitterradhëGrup Gjerësia Kërkimi i Parë Grafik matricë
I vështirëShuma e elementeve minimale dhe maksimale të të gjitha nënvargëve me madhësi kByteDanceCapital OneKuponDuniaBaza e të dhënaveGoogleTwilioYandexradhëGrup
MediumNjë metodë interesante për të gjeneruar numra binarë nga 1 në nAmazonaBelzabarMahindra ComvivaServiceNowWookerpemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë
I vështirëGjeni shumëfishin më të madh të 3AmazonaradhëProgramim Dinamik klasifikim
Transpozoni GrafikunAccentureAmazonaJP MorganmicrosoftZikusgrafik
i lehtëKontrolloni nëse vargu i dhënë mund të përfaqësojë Renditjen e Nivelit të Ndërprerjes së Pemës së Kërkimit BinarAmazonaCitrixIBMMe të vërtetëEdge InfoDhomat OYOTeradatapemëRadhë Kalimi i pemës
I vështirëNumri i vëllezërve dhe motrave të një Nyjeje të caktuar në PemëAmazonaBloombergCodeNationGooglepemëRadhë Kalimi i pemës
I vështirëKontrolloni nëse një Pemë Binare e dhënë është e plotë apo joI gëzuarkartë American ExpressBaza e të dhënaveOxigen WalletSpotifypemëRadhë
i lehtëNumëroni numrin e nyjeve në nivelin e dhënë në një pemë duke përdorur BFSI gëzuarBankBazaarJP MorganKatrorTaxi4SurepemëGjerësia Kërkimi i Parë Grafik Kalimi i pemës
i lehtëBFS për Grafikun e ShkyçurAmazonaHulukaratmicrosoftSalesforcegrafikGjerësia Kërkimi i Parë
MediumAlgoritmet e Zëvendësimit të Faqeve në Sistemet OperativeAmazonai diturFaktemicrosoftPayPalalgorithm
MediumKontrolloni nëse një radhë mund të renditet në një radhë tjetër duke përdorur një pirgAmazonakartë American ExpressMAQradhëklasifikim Rafte
MediumRadha e përparësisë duke përdorur listën e lidhur dyfishAmazonaKalaMAQWookerradhë
i lehtëZbatoni Stack dhe Queue duke përdorur DequefanatikëGE HealthcareMAQMyntraQualcommradhëRafte
MediumFormoni numrin minimal nga sekuenca e dhënëAmazonaGoldman SachsrafteGrup Varg
MediumNumri minimal i elementeve të dallueshëm pas heqjes së artikujve mBlackrockByteDanceExpediaKabina OlaOrakullPayULaboratorët SAPYandexpemëGrup
I vështirëShndërroni BST në një Min-Heap pa përdorur grupAmazonaCiscomicrosoftLaboratorët SAPpemë
MediumNgjarjet e modelit duke përdorur StackrafteVarg
MediumNumri i pasojave më të gjata në rritjeAmazonaSamsungZohoprogramimi dinamikGrup
I vështirëBashkoni dy BST me hapësirë ​​shtesë të kufizuarAmazonaGooglemicrosoftPayUUberpemë
i lehtëNumëro nënvargjet me numër të barabartë 1 dhe 0CiscoKuponDuniaCourseraBaza e të dhënavekaratLaboratorët SAPTeslahashGrup
i lehtëKalimi përsëritës i porositjes duke përdorur dy pirgjeQerpiçAmazonaFakteFourkitesPaytmraftePemë
MediumPermutacionet e pirgut (Kontrolloni nëse një koleksion është ndërrimi i pirgut të tjetrit)AmazonaFourkitesrafteRadhë
I vështirëPyetjet e nënshtresave PalindromeAmazonaByteDanceeBayExpediaGoogleIntuitmicrosoftPayPalPinterestSynopsyshashProgramim Dinamik Varg
i lehtëRiorganizoni grupin ashtu që elementet e indeksit edhe janë më të vegjël dhe elementët e indeksit tek janë më të mëdhaAvalaraSistemet epikeFourkitesrobloxTeslagrup
i lehtëNdani numrat çift dhe tekAkoliteLinkedInMakeMyTripPaytmgrupklasifikim
I vështirëHapat minimale për të arritur objektivin nga një KalorësAmazonaLinkedInMakeMyTripgrafikGjerësia Kërkimi i Parë Programim Dinamik Radhë
MediumShndërrimi i Pemës Binare në Pemë Kërkimi Binar duke përdorur grupin STLAmazonaCourseraGoogleMe të vërtetëmicrosoftDhomat OYOpemë
MediumGrumbull i bazuar në grupMAQLaboratorët WalmartrafteGrup
i lehtëGjeni Minimumin në Renditjen e Renditur të RenditurQerpiçAmazonamicrosoftMorgan StanleySamsungSnapdealTimes Internetgrup
MediumZbatimi i Deque duke përdorur një grup rrethorAmazonaGE HealthcareGooglemicrosoftradhëGrup
i lehtëLëvizni të gjithë elementët negativë për të përfunduar në rregull me hapësirën shtesë të lejuarCapital OneCitrixIBMLaboratorët SAPTaxi4SureTwiliogrup
I vështirëK'th Elementi më i madh në BST duke përdorur hapësirë ​​shtesë konstanteAmazonaExpediaMbushje falasmicrosoftSnapdealYahooYandexpemë
MediumRirregulloni një grup në rend - më i vogli, më i madhi, i 2-ti më i vogli, i 2-ti më i madhiAmazonaKalaExpediaGE HealthcareQualcommQualtricsTwilioYatraklasifikimGrup
i lehtëRivendosni grupin e tillë që edhe pozicionuar të jetë më i madh se tekAmazonaLinkedInDhomat OYOTimes InternetZohogrupklasifikim
MediumDyfishoni elementin e parë dhe lëvizni zero deri në fundmicrosoftZohogrup
i lehtëRenditni numrat e dhënë për të formuar numrin më të madhAmazonaMakeMyTripPaytmZohovargGrup
MediumElementi më i madh K'th në BST kur modifikimi në BST nuk lejohetAmazonaCiscoGoogleUHG Optumpemë
i lehtëNdjekja e elementit maksimal aktual në një pirgFakteFourkitesInfosysrafte
MediumMetoda përsëritëse për të gjetur paraardhësit e një peme binare të dhënëQerpiçAmazonaFourkitesGoogleInfoEdgeMorgan StanleyPaytmSamsungraftePemë
i lehtëKontrolloni nëse elementet e pirgut janë palë me radhëDorëzimiFakteFourkitesrafte
i lehtëHiqni kopjet nga koleksioni i renditurAmazonaFacebookMorgan StanleyWiproXomeZohogrup
i lehtëKontrolloni nëse secila nyje e brendshme e një BST ka saktësisht një fëmijëAccentureAmazonaZgjidhje monotipiPayPalSynopsyspemë
MediumElementet që do të shtohen në mënyrë që të gjithë elementët e një diapazoni të jenë të pranishëm në grupGreyOrangeKulizaSnapdealSynopsysTeradataTimes InternethashGrup klasifikim
MediumNumëro nënvargjet që kanë elemente totale të dallueshme të njëjta me grupin origjinalAmazonaBaza e të dhënavefabHoneywellPayUKatrorTeradataYandexhashGrup
i lehtëProdukt i grupit përveç vetesAkoliteAmazonaDE ShawMorgan StanleyOperëgrup
MediumLartësia e një peme gjenerike nga vargu prindGooglePayUQualcommSpërkatjeUberpemëGjerësia Kërkimi i Parë Programim Dinamik Grafik Radhë
MediumGjeni elementin më të vogël k në BST (Statistikat e Rendit në BST)AkoliteAmazonaGooglepemë
i lehtëCikli i Listës së LidhurAkoliteAmazonaMAQSamsungi lidhur-listë
MediumShuma vertikale në një pemë binare të dhënëAmazonamicrosoftpemë
i lehtëNjë program për të kontrolluar nëse një pemë binare është BST apo joAkoliteQerpiçAmazonaTregtia e BumerangutFakteGreyOrangeMakeMyTripmicrosoftOrakullDhomat OYOQualcommSnapdealVMwareLaboratorët WalmartWookerpemë
MediumKontrolloni për BST identike pa ndërtuar pemëtfanatikëFourkitespemë
i lehtëThellësia maksimale e pemës binareAmazonaKadence IndiaKuponDuniaFakteMbushje falasMakeMyTripZgjidhje monotipiSnapdealSynopsysTeradataVMwareZohopemëKërkimi i parë i thellësisë Kalimi i pemës
MediumNdarja e PalindromeAmazonaFacebookGooglemicrosoftprogramimi dinamikbacktracking Kërkimi i parë i thellësisë Varg
I vështirëSë pari mungon pozitiveAkoliteAmazonaFakteSamsungSnapdealgrup
MediumKodi i bashkuar i kodraveAmazonaFacebookGoogleKodi LeetGruphashing
i lehtëNumri i plotë i kundërtMakeMyTripMAQvarg
i lehtëKthimi i fjalëve në një vargAkoliteQerpiçAmazonaCiscoGoldman SachsMakeMyTripMAQmicrosoftMorgan StanleyPaytmPayULaboratorët SAPWiproZohovarg
i lehtëKthimi i një varguInfosysMAQo9 zgjidhjeTCSvarg
i lehtëSekonda në ditëMAQ
I vështirëProgrami për problemin Ura dhe PishtariAkoliteeBayQuoraSnapdealTeradataTimes Internetprogramimi dinamikGrup
I vështirëQyqja HashingSistemet epikeFlipkartGooglemicrosoftNetflixTeslahash
MediumNënrenditjet me elemente të dallueshmeCiscoMbushje falasTimes InternetZohohashGrup
i lehtëGjeni distancën minimale midis dy numraveKuponDuniaCourseraDorëzimiLaboratorët e HënësPayPalPaytmSnapchatgrup
I vështirëProblemi i kllapisë së kllapaveAmazonaLinkedInmicrosoftprogramimi dinamik
I vështirëK shumat maksimale të nën-vargjeve ngjiturCodeNationLuginëFacebookGE HealthcareGoogleQualcommprogramimi dinamikGrup
MediumNumëroni katërfish nga katër vargje të renditura shuma e të cilave është e barabartë me një vlerë të dhënë xAkolitefanatikëLaboratorët e HënësSynopsyshashGrup klasifikim
MediumNumëroni çifte nga dy lista të lidhura shuma e të cilave është e barabartë me një vlerë të dhënëQerpiçAmazonaAvalaraExpediafanatikëGoogleMe të vërtetëmicrosoftPayPalTeslahashklasifikim
i lehtëGjeni shumën e elementeve që nuk përsëriten (të dallueshme) në një grupOxigen WallethashGrup klasifikim
I vështirëGjeni elementë të veçantë të përbashkët për të gjitha rreshtat e një matricëBlackrockExpediaJP MorganQualcommSnapdealYatraZohohashmatricë klasifikim
i lehtëNumrat me frekuenca kryesore më të mëdha ose të barabarta me kAkoliteAmazonaFakteFourkitesGreyOrangePinterestXomehashGrup
MediumShndërroni një koleksion në formë të reduktuarLinkedInSnapchatXomeYahoohashGrup klasifikim
MediumGjeni çifte me shumën e dhënë të tillë që elementët e çiftit të jenë në rreshta të ndryshëmAmazonaDE ShawDirektGreyOrangeMe të vërtetëPinterestTeradatahashGrup matricë
MediumElemente të përbashkëta në të gjitha rreshtat e një matrice të caktuarAmazonaCiscoDE ShawOperëLaboratorët SAPZohohashGrup matricë
i lehtëNumëroni çifte nga dy vargje të renditura shuma e të cilave është e barabartë me një vlerë të dhënë xBankBazaarCiscoKalaHoneywellPayUrobloxTaxi4SureYandexgrupklasifikim
MediumGjeni të gjitha rreshtat e permendur të një rreshti të dhënë në një matricë24 * 7 Laboratorë InovacioniAccentureExpediaIBMJP MorganQuorahashGrup matricë
MediumSi të shtypni numrin maksimal të A-ve duke përdorur katër çelësa të dhënëAmazonaFacebookGooglePayPalPaytmprogramimi dinamik
MediumMblidhni pikat maksimale në një rrjet duke përdorur dy përshkimeAmazonafabGoldman SachsGoogleHoneywellLinkedInPinterestYahooprogramimi dinamikGrup matricë
i lehtëDuke pasur parasysh dy vargje të pa renditura gjeni të gjitha çiftet shuma e të cilave është xAmazonaFacebookhashGrup
I vështirëKonvertoni BST në Min HeapAmazonaBlackrockByteDanceGE HealthcareHoneywellpemë
i lehtëRendit elementet sipas frekuencësAmazonaOrakullZohoZikushashGrup klasifikim
i lehtëKonvertoni vargun në intMAQvarg
i lehtëGjeni elementin e parë përsëritës në një grup integrimeshAmazonafanatikëMAQmicrosoftOrakullhashGrup
MediumTransformimi i peshës maksimale të një vargu të dhënëAmazonaBlackrockByteDanceCodeNationDE ShawExpediaJP MorganKabina Olaprogramimi dinamikVarg
I vështirëProblemi i përfundimit të fjalëveArcesiumFakteGreyOrangemicrosoftMyntraKabina OlaPayUprogramimi dinamik
I vështirëProblemi i ndarjes së piktoritCodeNationGoogleprogramimi dinamik
Shuma maksimale e nënvargëve duke përjashtuar disa elementëAkoliteCodeNationDirektJP MorganQualcommprogramimi dinamikGrup
I vështirëShkrirja e dy Pemëve të Balancuara të Kërkimit BinarAmazonaGE HealthcareGooglemicrosoftSalesforceSpotifypemë
i lehtëKërkimi binar dhe kërkimi i pemësAmazonaDBOIfanatikëGE HealthcareMAQmicrosoftUHG Optumpemë
i lehtëNumëroni artikuj të përbashkët për të dy listat, por me çmime të ndryshmeAmazonaFakteGE HealthcareHoneywellTCSTeslahash
I vështirëProblemi i tastierës numerike të lëvizshmeAmazonaMAQmicrosoftSpërkatjeprogramimi dinamikmatricë Varg
i lehtëGjeni nëngrupin me mesataren më të ulëtAmazonaCapital OneLaboratorët e Hënësgrup
i lehtëGjeni vlerën më të vogël pozitive të plotë që nuk mund të paraqitet si shumë e çdo nëngrupi të një grupi të caktuarBaza e të dhënavefabTaxi4SureUHG Optumgrup
i lehtëNumri minimal i nëngrupeve me elementë të veçantëCapital OneGE HealthcareIBMLaboratorët e HënësYandexhashGrup klasifikim
MediumNën-vargu bitonik i shumës maksimaleCiscoDE ShawLuginëFourkitesGoldman SachsGrofersIBMPayUQuoraYahooprogramimi dinamikGrup
i lehtëGjeni numrin minimal të operacioneve të bashkimit për të bërë një palindrom të një grupiAkoliteQerpiçAmazonaFourkitesgrup
MediumMinimizoni ndryshimin maksimal midis lartësiveQerpiçCiscofanatikëYandexgrup
MediumHapësira më e gjatë me të njëjtën shumë në dy vargje binareAccentureCiscoMe të vërtetëKulizaLaboratorët SAPYandexhashGrup
MediumShndërroni një BST normal në BST të ekuilibruarkartë American ExpressByteDanceCapital OneGrofersIntelSplunkZohopemë
I vështirëNën-matrica drejtkëndëshe me sipërfaqe më të madhe me numër të barabartë 1 dhe 0AccentureMe të vërtetëEdge InfoZgjidhje monotipiPayPalPinterestSynopsysTimes InternetUHG Optumprogramimi dinamikGrup matricë
MediumNjë zgjidhje e optimizuar për hapësirën e PD për Problemin 0-1AmazonaBlackrockByteDanceCodeNationJP MorganNetskopeKabina OlaQualcommprogramimi dinamik
i lehtëKontrolloni grupin e dhënë të madhësisë n mund të përfaqësojë BST të niveleve n ose joAmazonaHuluIntelRrjetet e djegësvemicrosoftRobin HoodAngullinpemëGrup
i lehtëGjeni nëngrupin mesatar maksimal të gjatësisë kAmazonagrup
I vështirëKllapat e printimit në Problemin e shumëzimit të zinxhirit MatricëAmazonaAvalaraKalaBaza e të dhënaveDirektJP MorganPaytmTwilioprogramimi dinamikGrup matricë
i lehtëMadhësia e nëngrupit me shumën maksimaleCourseraGreyOrangeUHG OptumXomeprogramimi dinamikGrup
i lehtëGjeni ndryshimin minimal midis dy elementeveAmazonagrupklasifikim
i lehtëNumri minimal i kërcimeve për të mbaruarQerpiçAmazonaStrehimi.comLaboratorët e HënësMorgan StanleyDhomat OYOLaboratorët SAPLaboratorët Walmartprogramimi dinamik
I vështirëNumri i shtigjeve palindromike në një matricëmollëCodeNationFacebookfanatikëGoogleprogramimi dinamikmatricë
I vështirëNën-matrica më e madhe drejtkëndëshe shuma e së cilës është 0AmazonaCodeNationDirektExpediaFacebookGoogleIBMmicrosoftPayPalUberprogramimi dinamikGrup matricë
MediumDrejtkëndëshi i shumës maksimale në një matricë 2DAkoliteAmazonaFakteSamsungprogramimi dinamikGrup matricë
MediumNumëroni hapat minimalë për të marrë grupin e dëshiruar të dhënëCapital OneCitrixCourseraSynopsysZikusgrup
i lehtëPasoja në rritje e shumës maksimaleAmazonafanatikëmicrosoftMorgan Stanleyprogramimi dinamikGrup
i lehtëNën-grupi Shuma më e Madhe24 * 7 Laboratorë InovacioniAkoliteAmazonaDE ShawFakteFlipkartEciStrehimi.comMakeMyTripMetLifemicrosoftMorgan StanleyKabina OlaOrakullDhomat OYOPayUSamsungSnapdealTeradataShihVMwareLaboratorët WalmartZohoprogramimi dinamikGrup
MediumShumëzimi i zinxhirit matricorAmazonaCodeNationDE ShawGooglemicrosoftUberprogramimi dinamikGrup matricë
i lehtëKonvertimi i Pemës Binare në Kërkimin BinarQerpiçAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftVMwarepemëKërkimi i parë i thellësisë Kalimi i pemës
MediumRenditur listën e lidhur në BST të ekuilibruarAmazonaFacebookpemë
i lehtëRenditur Rendit në BST të BalancuarQerpiçAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftVMwarepemëGrup Kërkimi i parë i thellësisë
MediumTransformoni një BST në një Pemë më të madheAmazonaBloombergFacebookpemë
MediumShndërroni një BST në një Pemë Binare të tillë që shuma e të gjithë çelësave më të mëdhenj të shtohet në çdo çelësFacebookpemë
i lehtëAvantazhet e BST mbi Hash TableAmazonaGE HealthcareQualcommpemë
i lehtëNdërtoni BST nga përshkimi i dhënë i nivelit të renditAmazonamollëGE HealthcareMetLifemicrosoftUHG OptumAngullinpemëGjerësia Kërkimi i Parë Kalimi i pemës
i lehtëNdërtoni BST nga përshkimi i dhënë paraprakishtAmazonapemëRafte Kalimi i pemës
BST në një pemë me Shuma e të gjithë çelësave më të vegjëlBloombergDrishti-SoftmicrosoftServiceNowTwitterZopperpemëKalimi i pemës
MediumGjeni nyjen me vlerën minimale në një Pemë Kërkimi BinarAmazonaBloombergmicrosoftpemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë
i lehtëNumër i vetëmAmazonaalgorithmGrup
I vështirëPalindrome më e shkurtërAmazonaDorëzimiFaktevarg
MediumNën-kodiAmazonamollëBloombergByteDanceFacebookGooglemicrosoftOrakullKodi LeetGrupbacktracking
MediumShkartis një grupAmazonaFacebookGooglemicrosoftOrakullalgorithmGrup hashing
MediumSheshi MaksimalQerpiçAmazonaAppDynamicsmollëFacebookGoogleIBMPayPalTwittermatricëGrup Programim Dinamik
MediumNumër super i shëmtuarGoogleprogramimi dinamik
i lehtëNdarja e grupit në çifte me shumën e ndashme nga KAmazonamicrosoftgrup
i lehtëGjeni numrin e punonjësve nën çdo punonjësAkoliteGE HealthcaremicrosoftMyntraQualcommSynopsysTeradatahash
MediumNumëroni elemente të dallueshëm në çdo dritare me madhësi KAkoliteAmazonamicrosoftgrup
i lehtëNumëro nëngrupet që kanë numra të veçantë çiftCiscoExpediaMyntraLaboratorët SAPTaxi4Suregrup
MediumGjeni tre elemente nga tre vargje të ndryshme, të tilla që a + b + c = shumëAmazonaBaza e të dhënaveDirektJP MorganTaxi4SureTwilioZohogruphashing
i lehtëNumri specialJioMAQo9 zgjidhjeTCSalgorithm
MediumNumërimi i çifteve të ndashëmMahindra ComvivaOrakullprogramimi dinamikGrup hashing
MediumKërko WordAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoFacebookIntuitmicrosoftOrakullServiceNowSnapchatmatricëGrup backtracking
I vështirëK lojëra elektronike bosheAmazonaGooglealgorithmGrup
MediumProblemi i çantës së shpinësMakeMyTripSnapdealShihZohoprogramimi dinamikGrup
MediumAlgoritmi Bellman FordFacebookQualtricsalgorithmProgramim Dinamik Grafik
MediumKodimi i HuffmanAmazonaBloombergGoogleMorgan StanleySamsungUHG Optumalgorithmhashing
MediumProjektimi i Strukturës së të DhënaveAmazonaDBOIFacebookfanatikëFourkites
MediumPasoja më e gjatë në rritjeQerpiçAmazonaCitrixCodeNationFacebookGooglemicrosoftSamsungZohogrupProgramim Dinamik
i lehtëBitet e kundërtamollëGoogleSamsungvarg
MediumNdërtoni një pemë binare nga përshkimet e dhëna pa renditje dhe pararendjeAmazonamollëBloombergByteDanceKalaFacebookGooglemicrosoftOrakullpemëKërkimi i parë i thellësisë
MediumElementi më i vogël përsëritet saktësisht K TimesBelzabarMedia KomliNetskopeNvidiaOperëServiceNowUHG OptumhashGrup Varg
MediumElementi i dallueshëm i K-së në një grupQerpiçAmazonamollëByteDanceeBayExpediaFacebookGoogleLinkedInmicrosoftOrakullSalesforceSpotifyLaboratorët Walmarthash
i lehtëFrekuenca kumulative e numërimit të secilit element në një grup të pa renditurKadence IndiafanatikëLinkedInLaboratorët e HënësPinteresthashGrup klasifikim
MediumGruponi fjalët me të njëjtën grup personazheshBlackrockCitrixIBMJP MorganLaboratorët SAPXomehashVarg
i lehtëElementi i parë jo i përsëriturBelzabarMedia KomliMetLifeSnapdealSpërkatjeWookerhashGrup
i lehtëFjala e dytë më e përsëritur në një sekuencëAmazonaGE HealthcareGoldman SachsPaytmSnapdealUHG OptumhashVarg
i lehtëNumëroni çiftet Produktet e të cilëve ekzistojnë në renditjeAkoliteAmazonaBlackrockLaboratorët e HënësKabina OlaSnapchatXomegrup
i lehtëShtypni të gjithë elementët e veçantë të një grupi të dhënë të plotëAmazonaMakeMyTripZohohashGrup klasifikim
i lehtëÇift i vlerave pozitive negative në një grupAmazonaBelzabarHoneywellHuluNvidiaRobin HoodAngullinhashGrup
i lehtëHiqni numrin minimal të elementeve të tillë që asnjë element i përbashkët nuk ekziston në të dy grupetI gëzuarMetLifeOxigen WalletServiceNowSpotifyhashGrup
i lehtëKarakteri Maksimal i NdodhurAmazonaMorgan StanleyPayUZohohashVarg
i lehtëNumëroni çiftet me shumën e dhënëAkoliteAmazonaFakteEcihashGrup klasifikim
MediumVendos Fshij GetRandomPohojAmazonaAppDynamicsmollëBloombergKalaFacebookGooglemicrosoftNvidiaOrakullQueraTwitterDy SigmaYandexZillowalgorithmGrup Projektimi
MediumBashkoni intervalet e mbivendosuraQerpiçAmazonamollëBloombergCiscoeBayFacebookGoldman SachsGoogleIXLmicrosoftOrakullPalantir TechnologiesPayPalSplunkKatrorTwitterUberVMwareYandexgrupklasifikim
MediumDekodoj MënyratQerpiçAmazonaCiscoBaza e të dhënaveFacebookGoldman SachsGoogleJP MorganmicrosoftMorgan StanleyOrakullKatrorprogramimi dinamikVarg
I vështirëMesatarja e dy Vargjeve të RendituraQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftUrojgrup
I vështirëRedakto distancënAmazonaByteDanceFacebookGooglemicrosoftPalantir TechnologiesKatrorvargProgramim Dinamik
MediumNën-grupi maksimal i produktitAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftgrupProgramim Dinamik
I vështirëNënstring me bashkimin e të gjitha fjalëveAmazonaDE Shawvarghashing
MediumTop K Fjalë të ShpeshtaAkoliteFourkitesInfosysvarghashing Trie
MediumKthimi i një Shtegu në BST duke përdorur RadhënBloombergGoogleGrofersHSBCmicrosoftSynimi i KorporatëspemëRadhë Kalimi i pemës
MediumPrindërit e printimit të një nyje të dhënë të pemës binare pa rekursionAkoliteAmazonaFourkitespemëRafte Kalimi i pemës
MediumGjeni maksimumin e minimumit për çdo madhësi të dritares në një grup të dhënëAmazonaDirektFlipkartLaboratorët SAPZohogrupRafte
MediumIdentifikoni dhe shënoni parantezën e pashoqe në një shprehjeTCSrafteVarg
i lehtëShkalla e parë e thellësisë përsëritëse të grafikutAmazonaAvalaraFaktefanatikëGoogleOrakullgrafikKërkimi i parë i thellësisë Rafte
MediumPërmbysjet minimale të kllapësAmazonafanatikërafteRadhë Varg
MediumShprehja përmban kllapa të tepërt ose joAmazonaPaytmvargRafte
i lehtëKthimi i një numri duke përdorur pirgMAQNokiao9 zgjidhjerafte
MediumNdërroni nyjet në çifteAmazonamicrosoftLaboratorët e Hënësi lidhur-listë
MediumKonvertimi zigzagPayPalvarg
i lehtëPalindrome e vlefshmeInfosysMAQNokiao9 zgjidhjevarg
MediumKontrolloni nëse dy shprehje me kllapa janë të njëjtaAmazonaEciOrakullSnapdealLaboratorët WalmartWiproYatraZohorafteVarg
MediumRadha e përparësisë duke përdorur listën e lidhur vetëmBrowserStackHuluMahindra ComvivaGurë xhepiSorokradhë
i lehtëPërmbysja e elementeve të para K të një radheBlackrockJP MorganRobin HoodSpërkatjeWookerZScalerradhëRafte
i lehtëRenditja e një Radhe pa Hapësirë ​​shtesëBelzabarGE HealthcareMahindra ComvivaMAQNvidiaQualcommServiceNowradhëklasifikim
MediumParashtesa më e gjatë e zakonshme që përdor fjalën nga përputhja e fjalëveVMwaregrupVarg
MediumShuma e nënvargëve të madhësisë minimaleAmazonaFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftgrup
i lehtëKryqëzimi i dy vargjeveAmazonaByteDanceFacebookgruphashing klasifikim
MediumNdërrimet e kodit leetAmazonamollëByteDanceeBayFacebookGooglemicrosoftOrakullKodi Leetbacktracking
MediumKalimi i renditjes së nivelit në formë spiraleQerpiçAmazonamollëBloombergFlipkartmicrosoftQualtricsServiceNowpemëGjerësia Kërkimi i Parë Rafte
MediumKth Elementi më i Vogël në një BSTAmazonamollëBloombergFacebookGoogleOrakullpemë
MediumKërkoni një element në renditjen e radhitur të renditurQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceeBayExpediaFacebookGooglemicrosoftNvidiaOrakullPayPalPaytmVMwareLaboratorët WalmartZillowgrup
MediumVarg i vlefshëm i parantezësAmazonaFacebookOrakullvarg
MediumNën-grupi maksimal i produktitAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftgrupProgramim Dinamik
i lehtëMatrica ToeplitzFacebookmatricëGrup
i lehtëPema binare e ekuilibruarAmazonaBloombergGooglemicrosoftpemëKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëMin StackAmazonaBloombergCapital OneDBOIDeutsche BankGoldman SachsGooglemicrosoftOrakullLaboratorët WalmartrafteProjektimi
i lehtëZbatoni Stack duke përdorur RadhëtPayPalrafteProjektimi Radhë
MediumPema e intervalitAmazonaGoogleIntuitOrakullQualtricspemë
MediumVendosni zero të MatricësAmazonamollëFacebookmicrosoftOrakullPaytmmatricëGrup
MediumShumica më e vogël e një numri të dhënëI gëzuarkartë American ExpressGE HealthcareQualcommSpotify
MediumNdërtoni një pemë të plotë binare nga përfaqësimi i saj i listës së lidhurAmazonapemëRadhë
MediumParaardhësi më i ulët i përbashkëtQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGoogleLinkedInmicrosoftOrakullPony.aiZillowpemë
i lehtëKthimi i radhës duke përdorur rekursioninradhë
Medium3 ShumaQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftOrakullQualtricsTeslaVMwaregrup
i lehtëMesataret e niveleve në pemën binareFacebookpemë
i lehtëRadhë duke përdorur pirgjeAkoliteQerpiçAmazonaDE ShawFlipkartGoldman SachsInfoEdgeInMobiMakeMyTripMAQmicrosoftMorgan StanleyOrakullLaboratorët WalmartradhëRafte
MediumPasoja më e gjatë PalindromikeAmazonaFacebookmicrosoftprogramimi dinamikVarg
MediumGjeni numrin dublikatëAmazonamollëBloombergGooglemicrosoftgrup
I vështirëShuma maksimale e 3 nënvlerësimeve që nuk mbivendosenFacebookgrupProgramim Dinamik
i lehtëShuma minimale e indeksit të dy listaveOrakullAngullingruphashing
MediumKampionimi i rezervuaritAmazonaFacebookalgorithmGrup
i lehtëKthimi i radhësAkoliteCourseraDorëzimiFakteGreyOrangeZohoradhëRafte
MediumSplit Array Në Pasojat RreshtGooglegrup
i lehtëParaardhësi më i ulët i përbashkët në pemën e kërkimit binarAmazonaFacebookLinkedInOrakullpemëKalimi i pemës
I vështirëAlgoritmi i KMPAkoliteAmazonaGoogleMakeMyTripMAQmicrosoftOrakullPayUalgorithmVarg
i lehtëElementi më i shpeshtë në një grupQerpiçAmazonaFakteFourkitesInfosysMAQhashGrup klasifikim
MediumVlerësoni NdarjenAmazonaBloombergFacebookGooglemicrosoftUberalgorithmGrafik
MediumAlgoritmi i Prim-utAmazonaCiscoSamsungalgorithmGrafik
I vështirëZgjidhës SudokuAmazonamollëDoorDashGoogleIntuitJP MorganmicrosoftOrakullmatricëbacktracking hashing
I vështirëPema e segmentitAmazonaCodeNationGooglemicrosoftUberpemë
MediumShuma minimale e rrugësAmazonaBloombergFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftmatricëGrup Programim Dinamik
i lehtëGjeni Çiftëzimin me Produktin më të Mirë në ArraySamsunghashGrup
I vështirëKostoja minimale për punësimin e punëtorëve KGooglealgorithm
MediumGjeni Elementin DublikatëmollëBloombergGooglemicrosoftgrup
i lehtëFizz BuzzBloombergmicrosoftalgorithmVarg
i lehtëKodi Leet i Fizz BuzzBloombergmicrosoftKodi LeetVarg
MediumVlerësimi i Shprehjes AritmetikeAmazonaOrakullrafte
MediumProdukti maksimal i indekseve të tjetrit më i madh në të majtë dhe të djathtëFakteFourkitesInfoEdgerafteGrup
i lehtëMbushja e përmbytjes Kodi LeetAmazonaFacebookGoogleKodi LeetKërkimi i parë i thellësisëmatricë
i lehtëKontrolloni për kllapa të ekuilibruara në një shprehjeAmazonaEciOrakullSnapdealLaboratorët WalmartWiproYatraZohorafteVarg
MediumVlerësimi i Shprehjes PostfixAmazonaOrakullrafte
i lehtëKthejeni prapa një pirg duke përdorur rekursioninFakteFourkitesrafte
i lehtëGjeni nëse një Shprehje ka Parantezë Kopjuese apo JoAmazonaFakteOrakullrafteVarg
MediumSi të zbatojmë Stack duke përdorur Radhën e Prioritetit ose Heap?AmazonafanatikëFourkitesrafteRadhë
MediumKulla përsëritëse e HanoiMAQrafte
MediumSi të zbatojmë me efikasitet k Stacks në një grup të vetëm?AmazonaFourkitesrafteGrup
MediumGjeni thellësinë maksimale të kllapave të vendosura në një vargAmazonaFacebookrafteVarg
MediumVlerësimi i shprehjesAmazonaOrakullrafte
MediumSi të krijoni Stack të Mergable?AmazonaFaktefanatikërafte
MediumProblemi i shtrirjes së aksioneveAmazonaDorëzimiMAQrafte
MediumGjeni shumën maksimale të mundshme të barabartë të tre pirgjeveAmazonafanatikëFourkitesrafte
MediumShtypni Numrin tjetër më të madh të pyetjeve QAmazonaFaktefanatikërafteGrup
MediumKontrolloni nëse një Varg është i Renditshëm në StekAccentureAkoliteAmazonarafteGrup klasifikim
MediumNën-grupi më i vogël me të gjitha shfaqjet e një elementi më të shpeshtëCitrixCourseraDhomat OYOQualtricsSynopsysTaxi4SurehashGrup
MediumGjeni numrat kryesorë K (ose më të shpeshtë) në një rrjedhëAkoliteAmazonahashGrup
i lehtëGjeni Elementin e Vetëm të Përsëritur midis 1 deri në N-1KuponDuniaDorëzimiGreyOrangeEdge InfoLinkedInNagarroLaboratorët SAPgrup
i lehtëKthimi i një vargu duke përdorur StackAkoliteKepxheminiDorëzimifanatikëFourkitesrafteVarg
MediumElementi tjetër i frekuencës më të madheAccentureKepxheminimicrosoftUHG OptumhashGrup Rafte
i lehtëNumri i NGE-ve në të djathtëAkolitefanatikëFourkitesrafteGrup
MediumShprehja e Balancuar me ZëvendësiminAmazonaEciOrakullSnapchatSnapdealLaboratorët WalmartWiproYatraZohorafteVarg
i lehtëK Slote Bosh LeetCodeAmazonaGoogleKodi LeetGrup
I vështirëBllokimi i ujit të shiutQerpiçAmazonamollëBloombergBaza e të dhënaveExpediaFacebookFlipkartGoldman SachsGooglemicrosoftOrakullQualtricsServiceNowLaboratorët WalmartYahoogrupRafte
i lehtëKulla e HanoiFakteFourkitesMAQalgorithmRafte
i lehtëTeknika e dritares rrëshqitëseAmazonafanatikëalgorithmGrup
i lehtëGCD e dy numraveSAPLaboratorët SAPTCSalgorithm
i lehtëAlgoritmi MiniMaxAmazonafanatikëLoja Teoriaalgorithm
MediumShuma e synuarAmazonaBloombergFacebookprogramimi dinamikKërkimi i parë i thellësisë
MediumNumërimi i bitëveAmazonamollë
I vështirëBashkoni K Listat e Lidhura të RendituraQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceBaza e të dhënaveeBayFacebookGoldman SachsmicrosoftOrakullPalantir TechnologiesTwitterUberUroji lidhur-listë
MediumRendit WigglePayPalklasifikim
MediumDekodo vargunAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoeBayFacebookGoogleHulumicrosoftOrakullrafteKërkimi i parë i thellësisë Varg
MediumPrinto një Pemë Binare në Rendin VertikalAkoliteAmazonaBrowserStackLuginëFlipkartGrofersMakeMyTripNetskopeLaboratorët WalmartpemëKalimi i pemës
MediumGjetja e K elementit më të afërtAmazonagrup
i lehtëRadha e përparësisë në C ++AmazonaFourkitesInfosysmicrosoftOrakullradhë
i lehtëRadha e përparësisëAmazonaAvalaraCodeNationGoldman SachsGooglemicrosoftradhë
i lehtëNdryshoni Vargun në Ndërrim të Numrave Nga 1 në NKepxheminiDorëzimiFourkitesMAQo9 zgjidhjePublicis SapienthashGrup
MediumLojë kërcimiQerpiçAmazonaBloombergFacebookmicrosoftgrup
i lehtëRecursionAmazonaInfosysMAQrafte
i lehtëPema e Kërkimit BinarAmazonaDBOIFourkitesInfosysmicrosoftpemë
MediumKonvertimi i prefiksit në infixAmazonaAvalarafanatikërafteVarg
i lehtëKonvertimi i Postfix në InfixAmazonaFaktemicrosoftrafteVarg
MediumParashtesa në Konvertimi i Postfix-itAmazonaFaktefanatikëOrakullrafteVarg
MediumKonvertimi i Postfix në PrefiksAmazonaFaktefanatikëOrakullrafteGrup
MediumPema Binare MaksimaleAmazonaGooglemicrosoftUberpemë
MediumNumri i N-të KatalunasAmazonaalgorithmProgramim Dinamik
MediumShuma e kombinimitQerpiçAmazonamollëBloombergeBayFacebookmicrosoftgrupbacktracking
MediumPermutacioni tjetërQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceFacebookFakteFlipkartGooglemicrosoftMorgan StanleySalesforceUbervarg
MediumPasoja më e gjatë e përbashkëtAmazonaeBayFacebookMorgan Stanleyprogramimi dinamikVarg
MediumZona maksimale e ishullitAmazonaBloombergDoorDashFacebookGoogleOrakullPalantir TechnologiesgrafikGrup Gjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë matricë
MediumKërkoni në Renditjen e Rrotulluar të RenditurQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceeBayExpediaFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftNvidiaOrakullPayPalVMwareLaboratorët Walmartgrupklasifikim
MediumRenditja e nivelit zigzag të Pemës BinareQerpiçAmazonamollëBloombergeBayFlipkartmicrosoftQualtricsServiceNowpemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë Rafte Kalimi i pemës
I vështirëRikuperoni Pemën e Kërkimit BinarAmazonaByteDancemicrosoftOrakullUberpemëKërkimi i parë i thellësisë
MediumPopullimi i treguesve të djathtë tjetër në secilën nyjeAmazonaBloombergFacebookmicrosoftpemëGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
MediumPamja kryesore e pemës binareAmazonaPaytmSamsungLaboratorët WalmartpemëKërkimi i parë i thellësisë Kalimi i pemës
MediumShtigjet unikeAmazonaBloombergFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftQualtricsmatricëGrup Programim Dinamik
i lehtëBashkoni dy lista të lidhura të rendituraQerpiçAmazonamollëBloombergCapital OneFacebookGoogleIBMmicrosoftOrakulli lidhur-listë
i lehtëModeli i përsëritur i nënshtresaveAmazonaGooglevarg
MediumNdërrimi i çështjes së letrësAmazonaBloombergSpotifyvargbacktracking
I vështirëGjeni mesoren nga Rryma e të dhënaveAmazonamollëByteDanceFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftNvidiaOrakullSalesforceTwitterVMwarealgorithmProjektimi
MediumNiveli i secilës nyje në një Pemë nga nyja burimoreAmazonamicrosoftpemëGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
i lehtëPrefiksi më i gjatë i zakonshëm duke përdorur RenditjenQerpiçAmazonamollëBloombergeBayFacebookGooglemicrosoftvarg
MediumGrabitës shtëpieAmazonamollëCiscoExpediaGooglemicrosoftOrakullprogramimi dinamikKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëNënvarësia maksimaleQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceCiscoFacebookGoldman SachsGoogleJP MorganJPMorganLinkedInmicrosoftOrakullPayPalPaytmUbergrupProgramim Dinamik
MediumDritarja Maksimale e RrëshqitjesAkuna CapitalAmazonaByteDanceKalaBaza e të dhënaveDropboxExpediaFacebookGoogleIBMUbergrup
MediumFshi dhe fitoGurë xhepigrupProgramim Dinamik
MediumGjatësia e pasojës më të gjatë të fibonaçitAmazonagrupProgramim Dinamik
Tabela e Ylberit
MediumBashkimi i intervaleveQerpiçAmazonamollëBloombergCiscoeBayFacebookGoldman SachsGoogleIXLmicrosoftOrakullPalantir TechnologiesPayPalSplunkKatrorTwitterUberVMwareLaboratorët WalmartYahooYandexgrupklasifikim
i lehtëVargu Backspace KrahasoAmazonaCodeNationFacebookGooglemicrosoftOrakullrafteVarg
MediumThyerja e fjalëveQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceeBayFacebookGooglemicrosoftOrakullQualtricsUberVMwareYahooKodi LeetProgramim Dinamik
MediumKlonimi i grafikëveAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftQualcommQualtricsTwitterUbergrafikGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
i lehtëDistanca e çekanitAmazonaFacebookalgorithm
i lehtëVersioni i Parë i KeqAmazonaCiscoFacebookGooglegrup
i lehtëModeli i fjalësAmazonaCapital Onevarghashing
i lehtëIndeksi i pikut në një grup malormicrosoftgrup
I vështirëPërputhja e shprehjes së rregulltQerpiçAmazonamollëBloombergCourseraeBayFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftvargbacktracking Programim Dinamik
MediumRiorganizoni vargunAmazonaeBayFacebookGooglemicrosoftQualtricsvargklasifikim
MediumGjeni nënpemë kopjueseAmazonaGooglepemë
MediumKompresimi i vargutAmazonamollëCitrixExpediaFacebookGoldman SachsIBMmicrosoftYandexvarg
Medium4 PërmbledhjeQerpiçAmazonamollëGoldman Sachsgrup
I vështirëKrijo numrin maksimalmollëgrupProgramim Dinamik
i lehtëShkalla e një grupiVMwareLaboratorët Walmartgrup
MediumRindërtimi i radhës sipas lartësisëAmazonamollëByteDanceFacebookGooglegrupRadhë
i lehtëKllapa të vlefshmeQerpiçAmazonamollëPrapambetjeBloombergByteDanceExpediaFacebookGoldman SachsGoogleIBMLyftmicrosoftOrakullSpotifyZillowvarg
i lehtëKërko Vendos pozicioninQerpiçgrup
MediumGjeni Elementin e pikutQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceFacebookGoogleQuoraShihgrup
i lehtëPema simetrikeQerpiçAmazonamollëCapital OneeBayFacebookfanatikëGoogleMAQOrakullpemëGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
MediumElementi më i Vogël i K-së në një Matricë të RenditurAmazonaFacebookGooglematricëGrup
MediumLartësia minimale e pemëveFacebookpemëKërkimi i parë i thellësisë Grafik
I vështirëPrefiksi më i gjatë i përbashkët duke përdorur TrieQerpiçAmazonamollëBloombergeBayFacebookGooglemicrosoftvargPemë Trie
I vështirëNumri i vlefshëmAmazonaFacebookLinkedInOrakullvarg
i lehtëKodi trekëndësh PaskalQerpiçAmazonaGoogleSamsungKodi LeetGrup
i lehtëShkurtoni një Pemë Kërkimi BinareSamsungpemë
MediumNumri i vlefshëm i trekëndëshitBloombergRobin Hoodgrup
MediumShndërroni listën e renditur në Pemën e Kërkimit BinarAmazonaFacebookpemëKërkimi i parë i thellësisë
MediumLojë guri IILoja TeoriaGoogleKodi LeetProgramim Dinamik
I vështirëAlgoritmi i KruskalAmazonagrafikKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëNumri i 1 bitëveQerpiçkutiCiscoFacebookQualcommalgorithm
i lehtëFuqia e Dymollëgrup
i lehtëShkrirja e dy listave të rendituraQerpiçAmazonamollëBloombergCapital OneFacebookGoogleIBMmicrosoftOrakullKodi Leetklasifikim
MediumVlerësoni Pemën e Kërkimit BinarAmazonamollëasanaAtlassianBloombergByteDanceKalaFacebookmicrosoftOrakullQualtricsVMwareYahoopemëKërkimi i parë i thellësisë
I vështirëNyjet e kundërta në K-GroupQerpiçAmazonamollëByteDanceFacebookmicrosofti lidhur-listë
MediumLojë GuriQerpiçmollëGoogleKodi LeetProgramim Dinamik
MediumShuma e nënvargës së madhësisë maksimale është e barabartë me kFacebookmicrosoftgruphashing
i lehtëShuma e rrugësAmazonamollëFacebookmicrosoftOrakullpemëKërkimi i parë i thellësisë
I vështirëGjeni numrin më të afërt të PalindromeAmazonamollëvarg
i lehtëNumëro dhe thuajAmazonamollëBloombergFacebookGooglemicrosoftVMwarevarg
MediumKalimi i Rendit të Nivelit të Pemës BinareAmazonamollëBloombergCiscoFacebookmicrosoftpemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë
i lehtëKalimi i pemës (Para-porosia, porosia & porosia)QerpiçAmazonaMAQOrakullSnapdealpemëKalimi i pemës
MediumZbatimi i LRU CacheQerpiçAmazonamollëBloombergByteDanceCapital OneCiscoKalaKohezioniAutomatizimi i lundrimitDropboxeBayExpediaFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftNutanixOrakullPayPalPinterestSalesforceSnapchatTeslaTwilioUberVMwareLaboratorët WalmartUrojZillowalgorithmProjektimi
MediumBashko RenditjenAmazonamollëTregtia e BumerangutGoldman SachsGrofersmicrosoftOrakullPaytmQualcommSnapdealSynimi i Korporatësklasifikim
i lehtëGjeni karakter unik në një vargAmazonamollëBloombergFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftOrakullZillowvarghashing
MediumIntegr në RomanAmazonamollëBloombergmicrosoftOrakullvarg
MediumSudoku i vlefshëmAmazonamollëFacebookGooglemicrosoftOrakullPinterestrobloxUbermatricëhashing
MediumNdarja e PalindromeAmazonaFacebookGoogleprogramimi dinamikbacktracking Kërkimi i parë i thellësisë
MediumShtoni dy numraAmazonamollëBloombergCoupangDocuSignFacebookGooglemicrosoftUberVMwareLaboratorët WalmartYahooi lidhur-listë
i lehtëElementi tjetër më i madhAmazonaBloomberggrupRafte
MediumFshirja në një pemë binareAmazonaBloombergmicrosoftpemë
MediumPemë unike të kërkimit binarAmazonaBloombergGooglepemëProgramim Dinamik
MediumAlgoritmi i Floyd WarshallSamsunggrafikProgramim Dinamik
MediumGrafiku dypalëshSamsunggrafikGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
MediumSitë e EratosthenesAmazonamollëCapital OneGE HealthcareGoogleMAQmicrosoftQualcommVMwarealgorithmProgramim Dinamik
MediumKomponenti i lidhur fortShihgrafikKërkimi i parë i thellësisë
I vështirëProblemi i mbretëreshës NAkoliteAmazonaAmdokëtmollëByteDanceFacebookMAQmicrosoftTwitterShihmatricëbacktracking
I vështirëAlgoritmi Rabin KarpAkoliteAmazonaMakeMyTripMAQOrakullPayUvarg
i lehtëFjalori i huajAmazonaFacebookLaboratorët WalmartKodi Leethashing
I vështirëGuess FjalaAmazonaGooglegrupVarg
MediumPema e Vendimitpemë
MediumLojë e re 21mollëGoogleprogramimi dinamik
MediumVerifikoni Serializimin e Para-Renditjes së një Peme BinareGooglepemëRafte
i lehtëNumri që mungonAmazonamollëCapital OneCiscoFacebookmicrosoftgrup
i lehtëShkrirja e Renditjes së RenditurAmazonaAmdokëtmollëBloombergBrokadëFacebookGoldman SachsIBMRrjetet e djegësveLinkedInmicrosoftQuikrSnapdealSynopsysShihZohogrupklasifikim
MediumShuma e barabartë e barabartë e barabartëAmazonaFacebookGooglegrupProgramim Dinamik
i lehtëPesha e Gurit të FunditAmazonagrup
MediumRendit ngjyratAmazonaeBayExpediaFacebookGoldman SachsNvidiaOrakullgrupklasifikim
MediumRotate ArrayAmazonamollëMakeMyTripMAQmicrosoftOrakullSAPLaboratorët SAPWiprogrup
MediumZbatimet e Kërkimit të Parë të Gjerësisë dhe Kërkimit të Parë të ThellësisëgrafikGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë
MediumEnë me më shumë ujëQerpiçAmazonamollëBloombergFacebookFlipkartLaboratorët WalmartalgorithmGrup
I vështirëPasojat e dallueshmeAmazonaBloombergPunime matematikoreprogramimi dinamikVarg
I vështirëShumëzimi i zinxhirit matricor duke përdorur programimin dinamikAmazonamicrosoftmatricëGrup Programim Dinamik
MediumShuma e nënrenditjes është e barabartë me kQerpiçAmazonakartë American ExpressBloombergeBayFacebookGoldman SachsGooglemicrosoftTwilioYahoogrup
I vështirëInfix në PostfixAmazonaPaytmSamsungVMwaregrupRafte
i lehtëVargjet izomorfeAmazonamollëFacebookIntelvarghashing
i lehtëStruktura e të Dhënave Pema BinareDBOIFakteInfosysMAQOrakullpemë
i lehtëShkallët ngjitëseQerpiçAmazonamollëBloombergExpediaGoldman Sachsprogramimi dinamik
MediumRenditja TopologjikeAkoliteAmazonaFlipkartmicrosoftLaboratorët e HënësMorgan StanleyDhomat OYOSamsungklasifikimKërkimi i parë i thellësisë Grafik
MediumRenditja e futjesAccentureCiscoLuginëGrofersRrjetet e djegësveMAQVeritasklasifikimGrup
i lehtëNumrat vetë-pjesëtuesQerpiçSistemet epikeTesla
MediumRenditja e shpejtëQerpiçGoldman SachsHSBCQualcommSamsungSAPLaboratorët SAPSynimi i KorporatësklasifikimGrup
i lehtëLlojet e Pemës BinareDorëzimiInfosysMAQpemë
i lehtëFutja në një pemë binareDorëzimiFakteMbushje falasGE HealthcareInfoEdgepemëGjerësia Kërkimi i Parë Radhë
MediumKryen kodin e ndërrimeve të vargutAmazonaFacebookmicrosoftKodi LeetVarg
i lehtëBFS vs DFS për Pemën BinareAmazonaInfosysMAQTCSgrafikGjerësia Kërkimi i Parë Kërkimi i parë i thellësisë Pemë
i lehtëKërkimi i Parë i Thellësisë (DFS) për një GrafikGE HealthcareInfosysMAQo9 zgjidhjeUHG OptumgrafikKërkimi i parë i thellësisë
i lehtëKërkimi i parë i gjerësisë (BFS) për një grafikAmazonaKadence IndiaGE HealthcareStrehimi.comGurë xhepiUHG OptumgrafikGjerësia Kërkimi i Parë Radhë
i lehtëKrahasimi i vargut që përmban wildcardsAccentureAmazonaKabina Olavarg
I vështirëSerializoni dhe deserializoni Pemën BinareAmazonaBloombergKalaeBayFacebookGooglemicrosoftOrakullQualtricsQuoraKatrorUberLaboratorët Walmartpemë
i lehtëNumrat e FibonacitmollëDBOIGoogleInfosysJP MorganMAQo9 zgjidhjeLaboratorët SAPalgorithm
MediumGrafiku dhe përfaqësimi i tijDorëzimiFakteInfosysMAQo9 zgjidhjegrafik
i lehtëKthimi i një liste të lidhurAkoliteQerpiçAmazonaMakeMyTripmicrosoftQualcommSamsungSAPLaboratorët SAPSnapdealZohoi lidhur-listë
i lehtëProblem i shumës së nënbashkësisëQerpiçAmazonaAmeyoprogramimi dinamikGrup
i lehtëRadha rrethoreInfosysMAQo9 zgjidhjeOrakullgrupRadhë
MediumRenditja e grumbullit24 * 7 Laboratorë InovacioniAmazonamollëBelzabarIntuitOrakullSamsungSAPLaboratorët SAPShih
i lehtëNumrat e ShëmtuarDorëzimiGoldman SachsPaytmprogramimi dinamik
i lehtëBazat e Programimit DinamikInfosysMAQprogramimi dinamik
MediumAlgoritmi i DijkstraAkoliteQerpiçAmazonaCiscoZgjidhje ndërveprueseMorgan StanleySamsungVizurialgorithmGrafik
MediumProblemi i ndryshimit të monedhësAmazonamollëBlackrockBloombergByteDanceCapital OneFacebookGoldman SachsGoogleOrakullLaboratorët Walmartprogramimi dinamikGrup
i lehtëShumëzimi i dy matricaveAmazonamollëFacebookUrojmatricëGrup
i lehtëZbritja e dy matricaveKepxheminiMAQo9 zgjidhjematricëGrup
i lehtëKontrolloni nëse dy Matrica të dhëna janë identikePohojAmeyoDiDiPony.aimatricëGrup
i lehtëShtimi i dy MatricaveI gëzuarasanaUrojmatricëGrup
i lehtëTranspozimi i një MatriceServiceNowVeritasmatricëGrup
MediumKontrolloni nëse Vargjet janë largësi K ose joAmazonaDeutsche BankFacebookGE HealthcaremicrosoftvargProgramim Dinamik matricë
i lehtëProgram për të ndërruar të gjithë personazhet në një vargKepxheminiInfoEdgeMAQOxigen Walletvarg
i lehtëGjatësia e kontrollit të një vargu është e barabartë me numrin e shtuar në të funditCodeNationFourkitesmicrosoftUHG Optumvarg
i lehtëGjeneroni të gjitha vargjet binare pa 1-të e njëpasnjëshmeAmazonaGE HealthcareSnapdealSynimi i Korporatësvarg
MediumKontrolloni nëse të gjitha rreshtat e një matrice janë rrotullime rrethore të njëri-tjetritAccentureKadence IndiaKalaMbushje falasmicrosoftPinterestvargmatricë
i lehtëRendit një varg sipas një vargu tjetërAccentureAkoliteQerpiçAmazonaMbushje falasInfoEdgemicrosoftSalesforcevargklasifikim
MediumKontrolloni nëse Stringu mund të Boshatiset duke Fshirë Rekursivisht Nënstringun e dhënëQerpiçDorëzimiGE HealthcareMakeMyTripServiceNowSpotifyUHG Optumvarg
i lehtëPalindrome më e Vogël pas ZëvendësimitQerpiçArcesiumFlipkartGE HealthcareZScalervarg
MediumKontrolloni nëse String Ndjek Rendin e Karaktereve nga një Model apo joQerpiçAmazonaGreyOrangeInfoEdgemicrosoftvarg
i lehtëNdanë katër vargje të dallueshmeAccentureQerpiçGoDaddyGrofersHoneywellQuoraSplunkvarg
i lehtëEdhe Numërimi i NënstringjeveCourseraDeutsche BankDhomat OYOYahooYandexZohovarg
MediumVarg i kundërt pa ndryshore të përkohshmeQerpiçAmazonaGoogleHulumicrosoftLaboratorët e Hënësvarg
i lehtëKontrolli rekursiv i PalindromitKepxheminiFakteInfosysMAQo9 zgjidhjeOrakullKatrorvarg
i lehtëKarakteret minimale që duhen hequr për të bërë një varg alternativ të binaritCourseraFourkitesEciMAQo9 zgjidhjeGurë xhepiTaxi4Surevarg
MediumPrinto të gjitha ndarjet palindromike të një varguAmazonaFacebookGooglevargbacktracking Kërkimi i parë i thellësisë Programim Dinamik
i lehtëNumëroni çiftet në të njëjtën distancë si në alfabetet anglezeQerpiçAmazonaDropboxGE HealthcareDhomat OYOvarg
MediumKarakteret minimale që do të shtohen përpara për të bërë vargun PalindromeAmazonaFakteGooglemicrosoftSAPLaboratorët SAPvarg
MediumShndërroni një varg që është përsëritje e një nënshtrese me gjatësi KAccentureQerpiçkartë American ExpressBaza e të dhënaveMbushje falasvarghashing
MediumKarakteri i N-të në vargun dhjetor të bashkuarQerpiçOrakullvarg
i lehtëKth Karakter jo-përsëritësAmazonamollëBloombergFacebookGoldman SachsGoogle